De Cristian Anton,

Gennady Shcherbakov, de 59 de ani, stătea și bea în fața scării unui bloc din Moscova. La un moment dat, vecinii au chemat poliția, pentru că bărbatul se îmbătase și făcea gălăgie.

Gennady nu a fost însă deloc cooperant la sosirea echipajului de poliție, potrivit BBC. Fără să stea prea mult pe gânduri, a înșfăcat o piscă ce trecea în acel moment pe acolo, a scuturat-o pentru a o agita bine, apoi a aruncat-o în fața polițistului.

Felina s-a prins cu ghearele chiar de fața ofițerului, provocându-i ”zgârieturi serioase”.

Bărbatul spune că pisica l-a atacat singură pe polițist

Ulterior, bărbatul a negat acuzațiile, spunând că pisica l-a atacat din proprie inițiativă pe polițist.

Fapta lui Genaddy se încadrează prevederilor articolului 318 din codul penal, privind violența împotriva unui oficial public, astfel încât atacul său cu pisica îi poate aduce o condamnare la cinci ani de închisoare.

Conform televiziunii rusești Ren TV, evenimentul a avut loc pe 4 octombrie 2018, dar polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului abia după un an de zile.

Nu este clar de ce autoritățile au așteptat un an până să-l pună pe bărbat sub acuzare. De asemenea, nu se știe dacă pisica a fost rănită și ce s-a întâmplat cu ea între timp.  

Citeşte şi:

Dovada că Firea a fost informată în legătură cu jaful de la spitalul Gomoiu și a făcut nu cercetări, ci o campanie publicitară!

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Gabriela Firea anunță că a făcut plângere penală jurnaliștilor Libertatea, după dezvăluirile legate de spitalul de copii Gomoiu

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine