Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru petrecerea de nuntă, eveniment ce va avea loc odată cu botezul micuței Clara pe 15 septembrie la Le Chateau, Andreea Bălan a definitivat și meniul cu care îi va încânta pe invitații la mult așteptatul eveniment. Și pentru că petrecerea ce poartă numele sugestiv “Nuntă și Botez în Paradis” reflectă tematica celui mai apreciat show al artistei, nici meniul nu putea fi unul mai prejos. După ce au degustat un număr impresionant de preparate culinare, dintre cele mai sofisticate, la recomandarea chef-ului executiv al Castelului, Iulian Olaru, Andreea si George au ales un meniu de excepție ce imbină perfect ingredientele necesare unui show gastronomic pe masura spectacolului de care se vor bucura participanții la eveniment.
“Meniul ales de Andreea si George include atât preparate tradiționale românești, reinterpretate într-un stil propriu, cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză, o adevarată călătorie a bunului gust prin cele mai apreciate bucătării ale lumii” , declară Chef Iulian Olaru.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 3Somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspat, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto, sunt doar câteva dintre deliciile culinare ce vor încânta invitații la evenimentul din 15 septembrie.
Delicioasele preparate vor fi acompaniate de o selecție de pâine de casă cu lapte, curcuma și cerneală de sepie, realizate după o rețetă veche de 70 ani, descoperită de Chef Iulian Olaru în Toscana.
Foto: Andreea Balan, George Burcea, Chef Iulian Olaru