MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2018 12:34

Antonia, atac dur la adresa criticilor ei. ”Sunt o mamă adevărată acum, o mamă credibilă?”

Distribuie

Antonia a răbufnit după ce a fost criticată că are un comportament pueril și că nu are atitudinea potrivtă pentru o femeie care este mamă.

Cântăreața Antoonia a fost criticată în numeroase rânduri pentru comportamentul ei. Mulți cârcotași au comentat pe seama fapului că artista se strâmbă mereu, nu este serioasă și că atitudinea ei nu ar fi tocmai una potrivită pentru o mamă.

Antonia, care a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano și are o fetiță din mariajul cu acesta, a ținut să le dea o replică dură, pe internet, celor care comentează pe seama ei.

 „De ce dacă am trei copii şi sunt într-o relaţie serioasă trebuie să mă comport aşa, să fiu serioasă?! Gata, sunt o mamă adevărată acum, o mamă credibilă? Nu? Nici acum nu este bine. Acum chiar că nu merit să fiu mamă, uite cum mă prostesc. Nu pot să înţeleg mentalitatea asta de la noi, nu mai am voie să mă strâmb. Cum am eu grijă de mine de copiii mei, de parcă lucrul acesta nu mă face mamă”, a spus Antonia, despre care s-a aflat care este motivul pentru care poartă foarte rar tocuri.

În prezent, Antonia formează un cuplu cu muzicianul Alex Velea. Antonia și Alex Velea au împrenă doi băieți, Dominic și Akim.


Citește și: EXCLUSIV | Prima enciclopedie digitală cu istoria României, lansată la 100 de ani de la Marea Unire


 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu și critici pe Libertatea.

Comentarii