MENIU CAUTĂ

Adevăratul motiv pentru care Antonia nu poartă tocuri. Rar apare așa și doar la evenimente cu ștaif | FOTO

Distribuie

Antonia apare aproape exclusiv doar la evenimente importante purtând încălțăminte cu toc. Motivul a fost dezvăluit de mama sa.

Antonia, care formează un cuplu cu cântărețul Alex Velea, este considerată una dintre cele mai sexy femei din România. Este frumoasă, înaltă și cu un trup cu forme foarte bine conturate.

Antonia, care se face remarcată prin look-ul său la evenimentele la care este prezentă, preferă încălămintea comodă în locul pantofilor și sandalelor cu tocuri amețitoare, pe care, de altfel, le poartă destul de rar.

Mulți s-ar gândi că motivul pentru care Antonia nu poartă tocuri este legat de bărbații din viața ei, care nu au fost înzestrați de la natură cu o statură impresionantă. Nici fostul soț, Vincenzo Castellano, nici actualul partener de viață, Alex Velea, nu sunt înalți, astfel că dacă Antonia ar purta tocuri i-ar pune cumva în inferioritate.

Însă, adevăratul motiv pentru care Antonia nu poartă tocuri este legat de faptul că dintotdeauna artista a fost adepta încălțărilor comode, cu talpă plată. Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama Antoniei, Denise Iacobescu, care afirma într-un interviu că Antoniei nu i-au plăcut niciodată tocurile.

Cu toate acestea, cântăreața poartă tocuri cui la evenimente cu ștaif, chiar dacă o face destul de rar. Una dintre imaginile în care Antonia poartă sandale cu toc de 12 centimetri datează din urmă cu ani, fiind una dintre puținele ocazii în care a purtat încălțăminte înaltă.


Citește și: VIDEO / Institutul de Fizică Atomică din Măgurele are o cameră fără niciun microb: Aici este locul cel mai curat din România


 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, încălțăminte, motiv, pantofi și tocuri pe Libertatea.

Comentarii