Mergi direct la conținut »
Cabral, imagine emoționantă alături de fetița lui. “Am început să îi arătăm lumea“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cabral, imagine emoționantă alături de fetița lui. “Am început să îi arătăm lumea“

Cabral, imagine emoționantă alături de fetița lui. “Am început să îi arătăm lumea“

La începutul lunii decembrie, Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe superbe. Viața lor s-a schimbat total, iar cei doi își dedică tot timpul micuței lor. Prezentatorul tv a postat pe contul de socializare o imagine emoționantă, alături de care a scris un mesaj.

“Am început să-i arătăm lumea. Pas cu pas…”, a scris Cabral pe contul de socializare. Andreea Ibacka a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă . Deși și-a dorit foarte mult să nască natural, în cele din urmă medicul a decis să nu se întâmpe asta, pentru că ar fi fost riscant. Cabral a declarat că soţia sa şi-ar fi dorit să nască natural, dar din cauza complicaţiilor, nu a mai fost posibil.

„Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis . Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punctul de vedere al formei fizice, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită”, a declarat Cabral la Pro tv.

Ctește și

CRONICĂ DE FILM/ „Mowgli: Legenda Junglei”, o poveste pentru copii care nu trebuie văzută de copii

Close
Închide
  Close