Mergi direct la conținut »
Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre momentul când va deveni tată. „Mă ia panica”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre momentul când va deveni tată. „Mă ia panica”

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, însă nu pare să se grăbească spre pasul cel mare. Celebrul chef a vorbit despre planurile lui și despre momentul în care va deveni tată.

„Sunt un tip simplu, simplu e bun și nu se demodează. Pentru mine nu e greu, televiziunea nu m-a cocoțat, nu merg pe stradă nu știu cum. Eu îmi permit tot felul de chestii de mic, datorită faptului că am muncit ca un nebun, am câștigat bani mulți din bucătărie. Când m-am întors în România aveam un salariu consistent. Nu pot să-mi permit să-mi iau o barcă, poate peste 12-15 ani de muncă o să-mi iau ceva micuț.

Dacă barca e mare, încap mai multe femei. Ba da, și copii. O să apară și ai mei, dacă tot vă doriți așa tare. E clar că la un moment dat dacă se va întâmpla, eu o să fiu plecat. Nu m-aș vedea tată 100%, poate din ăla cu normă mică. Dacă începe un copil să tușească mă ia panica”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Recent, Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tată. „Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a declarat la începutul lunii martie,  chef Cătălin Scărlătescu, pentru emisiunea Stars Matinal, de la Antena Stars.

Citește și

Aventurile fabuloase ale antrenorului de tenis Iulian Vespan. A fugit în Italia cu Adrian Voinea și a salvat-o de la moarte pe Alisa Kleybanova

Close
Închide
  Close