Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cristina Cioran, vacanță în zona de risc din Egipt.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cristina Cioran, vacanță în zona de risc din Egipt. "Noi mergem acolo aproape anual"

VIDEO/ Cristina Cioran, vacanță în zona de risc din Egipt. „Noi mergem acolo aproape anual”

Spre deosebire de majoritatea vedetelor, care încearcă să vadă cât mai multe locuri din lume, Cristina Cioran și iubitul ei, Traian Văduva, merg anual în vacanță în Egipt. Unul dintre motive: Traian este instructor de freediving acolo.

De Denisa Macovei,

Cristinei Cioran își face vacanțele în zona de risc din Egipt

Pentru Cristina Cioran Egiptul a devenit a doua casă, de când Traian petrece mult timp acolo, ca instructor de freediving și snorkeling. Cei doi s-au întors recent dintr-un nou sejur în țara africană și spun că abia așteaptă următorul concediu.

„A fost foarte frumos. Noi mergem acolo aproape anual. E o destinație de freediving și scubadiving foarte bună și noi mergem acolo iarna, în general. Traian se simte ca Nemo în apă, este peștișorul auriu, se scufundă la adâncimi foarte mari. Nu mă mai îngrijorez, am depășit faza asta”, ne-a povestit Cristina, mărturisindu-ne că nu o sperie alertele cu informații despre zonele nerecomandate turiștilor, fiindcă a conștientizat că nu se simte în perfectă siguranță aproape nicăieri.

„Acum, cam tot globul a devenit o zonă cu risc. Fiind o zonă de conflict, mai ales Peninsula Sinai, este obligația Ministerelor de Externe, de Apărare, de ce-or mai fi să te avertizeze că e o zonă de risc și de conflict. Uite, anul acesta am fost prin Israel și vreau să zic că se trece destul de greu, pentru că sunt foarte multe controale, e puțin sinistru. La întoarcere a fost mai nasol, pentru că ne-a controlat foarte mult”, a mai spus actrița.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Cristinei Cioran își face vacanțele în zona de risc din Egipt

Se ferește de soare pe cât se poate de mult

Chiar dacă preferă soarele și marea în detrimentul pârtiilor de schi, Cristina Cioran nu se întoarce niciodată prea bronzată din vacanță. De ce?

„Eu nu stau foarte mult la soare, pentru că se arde pielicica asta minunată. Mie îmi place pielea albă. Îmi place și pielea bronzată, dar nu se potrivește cu mine. Chiar dacă mă bronzez, mă înroșesc foarte mult și după aia revin la culoarea mea. Nu mi se înnegrește pielea deloc, nu se face nici măcar cafenie, rămâne așa, roșie-rac. Am grijă să nu stau foarte mult la soare, încerc să evit orele acelea de soare puternic și încerc să stau mai mult în apă, iar în apă e în regulă”, a explicat ea.

VIDEO: Cosmin Nistor


Când oamenii au curajul și vorbesc cu presa: 32 de persoane condamnate definitiv pentru corupție, peste 10 milioane de euro recuperați, nicio sursă n-a pățit nimic!

Close
Închide
  Close