MENIU CAUTĂ

FOTO | Cum arată garsoniera în care Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu! Avea doar 36 de metri pătrați, dar părea foarte mare

Distribuie

Cum arată garsoniera în care Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu (48 de ani) şi Dani Oţil (37 de ani), unul dintre amfitrionii de la matinalul Antenei 1, "Neatza cu Răzvan și Dani", au avut o relaţie de şase ani, timp în care diva a făcut mai mult naveta Monaco – România.

În noiembrie 2008, Mihaela a părăsit vila de la Snagov, în valoare de 800.000 de euro, unde locuise cu fostul soţ Elan Schwarzenberg, pentru a se muta in garsoniera de 40.000 de euro, achiziționată în rate, informează magazinuldecase.ro

In ciuda faptului ca are o suprafață mică, el a mobilat-o în așa fel încât a valorificat fiecare metru pătrat al acesteia.

A gândit chiar un pat suspendat în care să se odihnească, fără a fi nevoit să doarmă pe canapea și să folosească astfel livingul și pe post de dormitor.  Iată celebra garsonieră a lui Dani Oţil (VIDEO)!

În noiembrie 2014, Mihaela Rădulescu a recunoscut că este noua iubită a paraşutistului Felix Baumgartner după ce jurata de la ”Românii au Talent” (PRO TV), a fost fotografiată de jurnaliştii străini în culisele unei emisiuni, unde Felix a fost invitat.

Apoi, în 2015, Dani Oțil și-a scos garsoniera la vânzare, moment în care a cumpărat o vilă în ”Paradisul Verde” din Corbeanca. A plătit suma de 100.000 de euro și a devenit și vecin cu colegul său, Răzvan Simion.

Ulterior, Răzvan a divorțat de soția sa, Diana, și acum are o relație cu artista Lidia Buble, fiind mai fericiți ca niciodată.

Răzvan și Diana au doi copii, un băiat și o fată, care au acceptat-o pe Lidia Buble în viața lor.

Acuzată că i-a distrus căsnicia lui Răzvan Simion, Lidia Buble spune ce simte: «Nu regret absolut nimic!»

În ceea ce privește viața personală din prezent a lui Dani… mama sa a venit în București să-l însoare. ”Să-mi facă un nepot”!


CITEȘTE ȘI… Un bărbat din Botoșani este dator pentru 5.000 de ani. Are conturile blocate pentru o datorie de peste două milioane de euro


 

Citește mai multe despre Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, razvan simion, bloc, garsoniera și vitan pe Libertatea.

Comentarii