Mergi direct la conținut »
Drama regizorului serialului „Liber ca pasărea cerului”. Soția i-a murit de cancer, la doar 48 de ani
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Drama regizorului serialului „Liber ca pasărea cerului”. Soția i-a murit de cancer, la doar 48 de ani

Răzvan Săvescu este regizorul celui mai așteptat serial de la Antena 1, „Liber ca pasărea cerului” a cărei premieră va avea loc duminică, 21 aprilie. Celebrul regizor, care mai are în palmares sitcomul ”La bloc” are o poveste de viaţă cutremurătoare, însă puțini sunt cei care știu despre acest lucru.

În 2015, acesta şi-a pierdut soţia, actriţa de teatru şi de film Oana Ioachim, în vârstă de 48 de ani, fiica dramaturgului Paul Ioachim. De atunci, Răzvan Săvescu nu a mai regizat decât piese de teatru, acum, revenind cu serialul de la Antena 1.

Atunci, Ştefan Bănica Jr. a scris pe contul lui de Facebook un mesaj emoţionant. „E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris acesta pe contul de socializare.

Citește și

Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

Close
Închide
  Close