Povești spectaculoase în cele mai bune filme cu supereroi

Cele mai bune filme fantastice din domeniu, cu povești spectaculoase din care nu lipsesc personajele bine gândite și structurate. Iată care cele mai bune filme cu supereroi, care au depășit recorduri fabuloase de încasări.

The Dark Knight

Orașul Gotham este aruncat în haos de un personaj sinistru care își spune Joker (Heath Ledger). Ajutat de locotenenteul Jim Gordon și a procurorul districtual, Harvey Dent, Batman (Christian Bale) începe lupta pentru a stârpi crima organizată și a readuce ordinea în oraș.

Filmul este bazat pe seria de benzi desenate „Batman”, realizată de DC Comisc, și este a treia parte din trilogia „Dark Knight Trilogy”, care a început în anul 2005 cu „Batman Begins” și s-a finalizat cu „The Dark Knight Rises”, în 2012. 

Iron Man

Unul din cele mai apreciate filme cu supereroi, „Iron Man” îl are pe Robert Downey Jr în rolul lui Tony Stark, inovatorul miliardar transformat în supererou după ce este rănit grav de un șrapnel în zona inimii și își construiește o armură specială pentru a supraviețui. Așa se naște Iron Man, iar Tony Stark începe o luptă împotriva celor dispuși să facă orice pentru a pune mână pe tehnologiile sale avansate.

Spider-Man (2002)

Peter Parker este un elev de liceu care, după ce este mușcat de un păianjen cu mutații genetice, dezvoltă puter supraomenești și devine Spider-Man/Omul Păianjen. După ce unchiul care l-a adoptat după moartea părinților își pierde viața într-un incident în care se simte vinovat, Peter Parker decide să-și folosească noile puteri pentru a-i proteja pe cei din jur. 

FIlmul este inspirat de benzile desenate create de Stan Lee. 

Green Lantern

Într-o galaxie îndepărtată, o frăție de războinici intitulată Green Lantern are misiunea de a proteja universul împtriva unor forțe misterioase, cu puteri nebănuite. Fiecare membru Green Lantern posedă un inel care îi conferă puteri supranaturale. Unul dintre aceștia este Hal Jordan (Ryan Reynolds), un tânăr pilot imatur, care ajunge unul din cei mai buni războinici Green Lantern.

Aquaman

Jason Momoa este Arthur Curry, supereroul Aquaman creat de DC Comics, jumătate pământean, jumătate atlant, moștenitorul tronului regatului Atlantidei. Când află că regatul este condus de fratele său vitreg și malefic, Aquaman trebuie să își acceptă adevărata identitate și adevăratul destin. 

Man of Steel

Filmul arată originea supereroului Superman. Tânărul Clark Kent descoperă că are puteri extraordinare și că nu s-a născut pe planeta noastră. Tânărul vrea acum să-și cunoască originile și să afle cu ce misiune a fost trimis pe Pământ. Pe parcurs, însă, trebuie să-și folosească puterile supereroice pentru a proteja omenirea. 

Ant-Man

Scott Lang este un escroc care posedă un costum excepțional ce îi permite să își micșoreze dimensiunile și să își mărească puterile. Când secretul din spatele costumului său este amenințat, Ant-Man trebuie să se transforme în erou și să-l ajute pe mentorul său să-și protejeze creația. 

Guardians of the Galaxy

Gardienii galaxiei sunt o echipă de super-eroi formată în adâncul cosmosului după ce unul dinte ei, aventurierul Peter Quill, fură un glob cu puteri miraculoase și devine ținta mai multor amenințări.

Împreună cu Drax Distrugătorul, Gamora, Groot, un umanoid cu formă de copac, și cu ratonul Rocket, Peter descoperă puterea globului și amenințarea pe care o poartă asupra galaxiei.

Captain Marvel

În 1995, Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După ce se pregătește într-o unitate militară aflată pe o altă planetă, Danvers se întoarce pe Pământ, unde este aruncată în mijlocul unui război între două rase de extratereștri, în care miza este Pământul. 

The Old Guard

Unul din cele mai bune filme cu super-eroi din 2020, pelicula produsă de Netflix spune povestea unui grup de mercenari cu o putere uluitoare: sunt nemuritori. Când grupul este la un pas să fie descoperit de întreaga planetă, mercenarii conduși de Andy (Charlize Theron)  trebuie să lupte pentru a-și proteja identitatea, în timp ce acceptă printre ei o tânără care abia și-a descoperit super-puterea. 

Deadpool

Filmul cu supereroi face parte din familia Marvel, producțiile cu benzi desenate și îl are în prim plan pe Ryan Reynolds, un individ care nu are rațiune, remușcări sau alte mustrări de conștiință după ce a fost supus unor experimente în urma cărora dezvoltă noi abilități. Deadpool este unul dintre cele mai urmărite filme cu supereroi, un film de acțiune și umor pe alocuri.

Deadpool – trailer

X-Men: Apocalypse

Unul dintre cele mai așteptate filme cu supereroi. Un film cu o direcție diferită și poate mai întunecată față de altele pe care le-ai mai urmărit până acum. Totul pornește de la scena în care Apocalypse este privit ca un zeu, datorită faptului că a fost primul născut cu genă de mutant X. O acțiune pe care nu ai cum să o anticipezi.

X-Men: Apocalypse – trailer

Batman v Superman – filme cu supereroi

Un film de acțiune ce îi are în prim plan pe doi dintre cei mai iubiți supereroi. Batman, Bruce Wayne, alege să pună binele cetățenilor pe primul loc și nu este deloc încântat de puterea pe care o deține Superman. Mai degrabă, îl vede pe acesta o amenințare asupra lumii, mai ales că în urma ultimei confruntări au existat mai multe victime colaterale. O continuă luptă între cei doi, filmul este unul dintre cele apreciate producții fantastice.

Batman v Superman – trailer

Captain America

Un film cu supereroi pe care merită să-l vezi deoarece în prim plan este Steve Rogers, un lider al Răzbunătorilor, care face tot ce poate pentru a salva omenirea. În urma unui incident internațional, incident care este soldat cu un număr foarte mare de victime, scena politică schimbă mersul lucrurilor și acțiunea devine mult mai intensă. Noua lege desparte echipa veche formată, iar cei care cândva erau aliați, Iron Man și Captain America, acum se înfruntă într-o bătălie de zile mari.

Captain America – trailer

Wonder Woman

Filmul cu supereroi în care o vei urmări pe Diana Prince, o amazoană care își dorește să descopere lumea, iar pentru asta părăsește insula în care locuiește și se trezește în mijlocul unui război. Părerea cinefililor este că Wonder Woman este unul dintre cele mai bune filme cu supereroi.

Wonder Woman – trailer

Filme cu supereroi- Thor: Ragnarok

Al treilea film Thor este unul dintre filmele de top cu supereroi. Este producția în care vei urmări o confruntare directă între Chris Hemsworth și Hulk. Un film de acțiune, intrigă și adrenalină.

Thor: Ragnarok – trailer

Urmărește și:

  • Filme cu spioni – topul celor mai bune filme cu agenți secreți și spionaj

The Incredibles 2

O familie de supereroi pe care, cu siguranță, o cunoști și care se întoarce pe marile ecrane, de data asta fără Bob, care rămâne acasă cu Violet și Dash. Acum Helen este în centrul atenției. Însă, planurile se schimbă atunci când un personaj răuvoitor apare în calea lor și plănuiește un adevărat complot periculos. Helen și familia trebuie să găsească o modalitate prin care să lucreze împreună și să învingă.

The Incredibles 2 – trailer

Avengers: Infinity War

Al doilea lungmetraj din seria Marvel care face parte din categoria filmelor cu supereroi. Îl vei urmări pe Thanos, distrugător de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor, furios că Chitauri, care nu a reușit să înfrângă Pământului și să obțină Tesseractul. Thanos nu lasă lucrurile așa și se întoarce pe Terra pentru a-i învinge odată pentru totdeauna pe Iron Man, Thor, Hulk și mulți alții.

Avengers: Infinity War – trailer

Black Panther

Tot un lungmetraj din colecția Marvel, care face parte din lista celor mai bune filme cu supereroi. Îl vei vedea pe Black Panther, primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, pe numele său TChalla, născut într-o țară africană, Wahanda. Supereroul este nevoit să plece din țara lui în momentul în care tatăl său este ucis, însă acesta își folosește inteligența și agilitatea pentru a deveni unul dintre cei mai buni supereroi.

Black Panther – trailer

Venom – unul dintre cele mai bune filme cu supereroi

Producția Venom îl are în prim plan pe Tom Hardy, care joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui om de știință și care face diferite experimente pe o ciudată materie neagră extraterestră. Eddie ajunge să ia contact cu acest om de știință, ba chiar materia folosită la experimente îi infestează corpul și ajunge să îi schimbe personalitatea și să îi dea super puteri.

Venom – trailer
Citeşte şi:

Filme cu epidemii și dezastre naturale – Top 15 filme cu virusuri ucigașe

Filme cu sfârșitul lumii – top 20 filme apocaliptice care te țin în suspans

Filme cu evadări – top 15 filme cu cele mai spectaculoase evadări

Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
PARTENERI - GSP.RO
Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
Horoscop 28 ianuarie 2021. Peștii ar fi bine să ia o pauză, ca să poată tempera impulsurile distructive
HOROSCOP
Horoscop 28 ianuarie 2021. Peștii ar fi bine să ia o pauză, ca să poată tempera impulsurile distructive
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Știrileprotv.ro
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Telekomsport
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)