Filme cu îngeri – producții cu o însemnătate aparte

Ți-am pregătit o selecție a celor mai emoționante și fascinante filme cu îngeri. Producții în care vei urmări cum reușește divinitatea să ne surprindă și să ne ajute în cele mai grele momente. Filme cu o acțiune emoționantă, povești de iubire, dar și scene la care nu te-ai fi gândit niciodată. Vezi care sunt cele mai frumoase filme cu îngeri.

Heart and Souls

Filmul este o comedie despre un tânăr, Thomas, bântuit de patru fantome, care au murit în urma unui accident de autobuz, în noaptea în care el s-a născut. De când s-a născut și până a ajuns la maturitate, cele patru fantome s-au comportat ca niște îngeri păzitori pentru Thomas. Devenit adult, acesta trebuie să soluționeze problemele rămase nerezolvate ale celor patru gardieni ai săi. 

Chances Are

Louie Jeffries are o căsnicie fericită cu Corinne, însă în ziua în care aniversează primul an de căsătorie, bărbatul moare într-un accident rutier. Sufletul său se reîncarnează în cel al lui Alex Finch, iar 20 de ani mai târziu, soarta îl aduce în fața fiicei lui Louie, Miranda. Cei doi se îndrăgostesc, încă când Alex află adevărul despre viața sa anterioară, lucrurile încep să se complice. 

Angels in the Outfield

O comedie sportivă care are în centru echipa de baseball Chicago Angels, care înregistrează eșecuri pe bandă rulantă. Roger Bomman, un copil dintr-o familie disfuncțională, este un fan înfocat al echipei. Când tatăl său spune, ironic, că șansele ca ei să fie din nou o familie fericită sunt la fel de mari ca ale echipei să câștige un important trofeu, Roger se roagă pentru un miracol. Iar îngerii sunt acolo să îi răspundă rugăciunii.

All Dogs Go to Heaven

Un simpatic film de animație despre câini și Rai. Charlie este un câine care moare și ajunge în Rai numai din simplul motiv că acolo este locul unde ajung toți câinii. Însă Charlie nu a dus o viață fără de păcat, iar pentru a intra în Rai, trebuie să aștepte ca faptele lui bune să fie puse în balanță cu cele rele. Charlie însă decide să se strecoară înapoi pe pământ, pentru a se răzbuna pe cel care l-a ucis. Întors pe pământ, se împrietenește cu o fetiță orfană. 

The Mortal Instruments: City of Bones

Clary Fray este o adolescentă obișnuită din New York, până în ziua în care află că este descendenta unui clan de războinici, pe jumătate îngeri, care își spun Vânătorii de umbre. Când mama sa dispare în condiții misterioase, fata se alătură acestor vânători și descoperă o altă față a orașului, dominat de demoni, vârcolaci, vrăjitori și alte creaturi. 

Wings of Desire – Cerul deasupra Berlinului

Vei urmări o acțiune și o poveste impresionantă. Un înger care supraveghează activitatea oamenilor, dar care se îndrăgostește iremediabil de un muritor. Acum, singura dorință a îngerului este de a muritor, pentru a putea fi alături de persoana iubită. Este unul dintre cele mai iubite și apreciate filme cu îngeri, care a primit numeroase premii, printre care și premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes.

Wings of Desire – trailer

The Prophecy

Un film despre îngerul Gabriel, care s-a săturat de faptul că Dumnezeu acordă prea multă atenție omenirii, așa că el intenționează să omoare toți îngerii, însă nu poate să își ducă planul la bun sfârșit singur. Pentru asta el are nevoie de un general rău care a decedat recent. Însă, în poveste apare și îngerul bun Simon, care decide că trebuie să îl oprească pe Gabriel, așa că îi pregătește o serie de obstacole.

The Prophecy – trailer

It’s A Wonderful Life – unul dintre cele mai populare filme cu îngeri

O poveste minunată de Crăciun, cu o distribuție remarcabilă, care a rămas în istorie drept unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. A fost nominalizat la Oscar la secțiunea cel mai bun film, deoarece povestea producției este cu totul specială. Filmul te va binedispune și, cu siguranță, îți va schimba cateva dintre percepțiile pe care le aveai.

It’s A Wonderful Life – trailer

City of Angels

O poveste fascinantă a unui înger, Seth, care veghează asupra orașului Los Angeles, dar care vede că misiunea lui se îngreunează tot mai tare pe zi ce trece. De ce? Pentru că simte că se îndrăgostește de Maggie, o doctoriță chirurg cardiac, care are capacitatea de a-l simți și de a-l vedea pe îngerul Seth. Maggie este și ea îndrăgostită de Seth, însă este de părere că nemurirea lui este o barieră uriașă în continuarea relației lor.

City of Angels – trailer

Constantine

Constantine este un personaj născut cu capacitatea de a recunoaște îngerii și demonii, care umblă pe Pământ în piele de oameni. Pentru a scăpa de această viziune, Constantine a fost nevoit să-și ia viața singur, însă acest plan i-a eșuat, deoarece el a fost resuscitat împotriva voinței lui și s-a trezit. Întreaga aventură începe atunci când o detectivă îi cere ajutorul pentru a afla motivul unui deces misterios.

Constantine – trailer

Angel-A

Un film de acțiune extrem de interesant datorită personajului principal, Andre, un tânăr escroc plin de datorii căruia, se pare că nimic nu îi mai merge. Din această cauză, creditorii nu îl mai așteapt, îl amenință și au devenit tot mai insistenți. Din această cauză, el este hotărât să se sinucidă și plănuiește să se arunce de pe podul Alexandru al III-lea. Însă, tot planul lui este întrerupt de Angela, o tânără care se aruncă în apă chiar sub privirile lui, iar acesta sare imediat după ea pentru a o salva. De aici începe o frumoasă poveste de dragoste plasată la granița dintre vis și realitate.

Angel-A – trailer

Dogma

Un film care spune povestea a doi îngeri care au fost dați afară de Dumnezeu din Rai din cauza faptelor rele pe care le-au făcut. Ei încearcă să se întoarcă în Rai, dar pentru a face asta au nevoie de ajutor și de un plan foarte bun. Pentru asta, ei apelează la o asistentă medicală, un apostol de culoare și o stripteuză.

Dogma – trailer

Legion – cele mai bune filme cu îngeri

Povestea filmului aduce în prim plan un grup de străini, care se află într-un restaurant izolat, pe o autostradă americană. Fără să știe și fără voia lor devin singura șansă de supraviețuire a Umanității. Dumnezeu este mânios pe faptele oamenilor și își trimite armata de îngeri pentru a distruge planeta. Miza acestei confruntări este nimeni alta decât o chelneriță pe nume Sandra, care, fără să știe, îl poartă în pântec pe următorul Mesia. Grupul de străini este ajutat de un înger, nimeni altul decât Arhanghelul Mihail, pentru a scăpa de mânia îngerilor lui Dumnezeu.

Legion – trailer

Filme cu îngeri – Gabriel

Urmărești povestea arhanghelului Gabriel, care își dorește foarte mult să salveze sufletele locuitorilor și să elibereze purgatoriul de decăzuți. Pentru că de la începutul omenirii, Raiul și Iadul s-au luptat pentru purgatoriu și sufletele prinse acolo, fiecare parte având șapte războinici, arhanghelii din Rai și îngerii căzuți în Iad, ei trebuie să capete o formă umană pentru a putea intra în acel purgatoriu. Urmărește acțiunile impresionante ale lui Gabriel într-unul dintre cele mai frumoase filme cu îngeri.

Gabriel – trailer

Michael

Vei urmări povestea reporterului Frank Quinlan, unul dintre cei mai buni ziariști de scandal din domeniu, care se crede scriitor și visează să scrie un roman. Frank, împreună cu debutanta Dorothy și prietenul său cel mai bun formează o echipă și primesc misiunea de a redacta un articol despre un arhanghel care, conform spuselor unei bătrâne, a venit pe pământ și locuiește chiar la ea acasă. Spre uimirea tuturor, ei chiar îl găsesc pe arhanghelul Mihail, însă povestea este cu totul diferită față de ce credeau ei.

Michael – trailer

Vezi și care sunt cele mai bune filme fantastice pe care îți recomandăm să le vizionezi!

Citeşte şi:

Filme de dragoste – Top 25 cele mai frumoase filme romantice

Filme cu câini – top 20 filme cu căței, celebre și mai puțin cunoscute

Filme cu cai – Top 15 filme despre cai de văzut în 2021

„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
PARTENERI - GSP.RO
„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
Kamara rupe tăcerea despre iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”
Playtech.ro
Kamara rupe tăcerea despre iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
Observatornews.ro
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
Horoscop 30 noiembrie 2021. Scorpionii se concentrează prea mult pe ceea ce nu știu, pe ce nu pot afla și se consumă degeaba
HOROSCOP
Horoscop 30 noiembrie 2021. Scorpionii se concentrează prea mult pe ceea ce nu știu, pe ce nu pot afla și se consumă degeaba
A doua țară care închide complet granițele pentru străini. Accesul le va fi interzis total
Știrileprotv.ro
A doua țară care închide complet granițele pentru străini. Accesul le va fi interzis total
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Telekomsport
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie
PUBLICITATE
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie