Filme cu îngeri – producții cu o însemnătate aparte

Ți-am pregătit o selecție a celor mai emoționante și fascinante filme cu îngeri. Producții în care vei urmări cum reușește divinitatea să ne surprindă și să ne ajute în cele mai grele momente. Filme cu o acțiune emoționantă, povești de iubire, dar și scene la care nu te-ai fi gândit niciodată. Vezi care sunt cele mai frumoase filme cu îngeri.

Wings of Desire – Cerul deasupra Berlinului

Vei urmări o acțiune și o poveste impresionantă. Un înger care supraveghează activitatea oamenilor, dar care se îndrăgostește iremediabil de un muritor. Acum, singura dorință a îngerului este de a muritor, pentru a putea fi alături de persoana iubită. Este unul dintre cele mai iubite și apreciate filme cu îngeri, care a primit numeroase premii, printre care și premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes.

Wings of Desire – trailer

The Prophecy

Un film despre îngerul Gabriel, care s-a săturat de faptul că Dumnezeu acordă prea multă atenție omenirii, așa că el intenționează să omoare toți îngerii, însă nu poate să își ducă planul la bun sfârșit singur. Pentru asta el are nevoie de un general rău care a decedat recent. Însă, în poveste apare și îngerul bun Simon, care decide că trebuie să îl oprească pe Gabriel, așa că îi pregătește o serie de obstacole.

The Prophecy – trailer

It’s A Wonderful Life – unul dintre cele mai populare filme cu îngeri

O poveste minunată de Crăciun, cu o distribuție remarcabilă, care a rămas în istorie drept unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. A fost nominalizat la Oscar la secțiunea cel mai bun film, deoarece povestea producției este cu totul specială. Filmul te va binedispune și, cu siguranță, îți va schimba cateva dintre percepțiile pe care le aveai.

Ad placeholder
Epidemia COVID accelerează din nou în mai multe țări. Autoritățile revin la restricții
Recomandări
Epidemia COVID accelerează din nou în mai multe țări. Autoritățile revin la restricții
 
It’s A Wonderful Life – trailer

City of Angels

O poveste fascinantă a unui înger, Seth, care veghează asupra orașului Los Angeles, dar care vede că misiunea lui se îngreunează tot mai tare pe zi ce trece. De ce? Pentru că simte că se îndrăgostește de Maggie, o doctoriță chirurg cardiac, care are capacitatea de a-l simți și de a-l vedea pe îngerul Seth. Maggie este și ea îndrăgostită de Seth, însă este de părere că nemurirea lui este o barieră uriașă în continuarea relației lor.

Ad placeholder
Mai multe cazuri de COVID-19 la PRO TV. Reacția postului de televiziune
Recomandări
Mai multe cazuri de COVID-19 la PRO TV. Reacția postului de televiziune
 
City of Angels – trailer

Constantine

Constantine este un personaj născut cu capacitatea de a recunoaște îngerii și demonii, care umblă pe Pământ în piele de oameni. Pentru a scăpa de această viziune, Constantine a fost nevoit să-și ia viața singur, însă acest plan i-a eșuat, deoarece el a fost resuscitat împotriva voinței lui și s-a trezit. Întreaga aventură începe atunci când o detectivă îi cere ajutorul pentru a afla motivul unui deces misterios.

Constantine – trailer

Angel-A

Un film de acțiune extrem de interesant datorită personajului principal, Andre, un tânăr escroc plin de datorii căruia, se pare că nimic nu îi mai merge. Din această cauză, creditorii nu îl mai așteapt, îl amenință și au devenit tot mai insistenți. Din această cauză, el este hotărât să se sinucidă și plănuiește să se arunce de pe podul Alexandru al III-lea. Însă, tot planul lui este întrerupt de Angela, o tânără care se aruncă în apă chiar sub privirile lui, iar acesta sare imediat după ea pentru a o salva. De aici începe o frumoasă poveste de dragoste plasată la granița dintre vis și realitate.

Ad placeholder
Care sunt activitățile care ne expun cel mai mult la îmbolnăvirea cu COVID-19. Cât de riscante sunt aceste activități
Recomandări
Care sunt activitățile care ne expun cel mai mult la îmbolnăvirea cu COVID-19. Cât de riscante sunt aceste activități
 
Angel-A – trailer

Dogma

Un film care spune povestea a doi îngeri care au fost dați afară de Dumnezeu din Rai din cauza faptelor rele pe care le-au făcut. Ei încearcă să se întoarcă în Rai, dar pentru a face asta au nevoie de ajutor și de un plan foarte bun. Pentru asta, ei apelează la o asistentă medicală, un apostol de culoare și o stripteuză.

Dogma – trailer

Legion – cele mai bune filme cu îngeri

Povestea filmului aduce în prim plan un grup de străini, care se află într-un restaurant izolat, pe o autostradă americană. Fără să știe și fără voia lor devin singura șansă de supraviețuire a Umanității. Dumnezeu este mânios pe faptele oamenilor și își trimite armata de îngeri pentru a distruge planeta. Miza acestei confruntări este nimeni alta decât o chelneriță pe nume Sandra, care, fără să știe, îl poartă în pântec pe următorul Mesia. Grupul de străini este ajutat de un înger, nimeni altul decât Arhanghelul Mihail, pentru a scăpa de mânia îngerilor lui Dumnezeu.

Ad placeholder
Legion – trailer

Filme cu îngeri – Gabriel

Urmărești povestea arhanghelului Gabriel, care își dorește foarte mult să salveze sufletele locuitorilor și să elibereze purgatoriul de decăzuți. Pentru că de la începutul omenirii, Raiul și Iadul s-au luptat pentru purgatoriu și sufletele prinse acolo, fiecare parte având șapte războinici, arhanghelii din Rai și îngerii căzuți în Iad, ei trebuie să capete o formă umană pentru a putea intra în acel purgatoriu. Urmărește acțiunile impresionante ale lui Gabriel într-unul dintre cele mai frumoase filme cu îngeri.

Gabriel – trailer

Michael

Vei urmări povestea reporterului Frank Quinlan, unul dintre cei mai buni ziariști de scandal din domeniu, care se crede scriitor și visează să scrie un roman. Frank, împreună cu debutanta Dorothy și prietenul său cel mai bun formează o echipă și primesc misiunea de a redacta un articol despre un arhanghel care, conform spuselor unei bătrâne, a venit pe pământ și locuiește chiar la ea acasă. Spre uimirea tuturor, ei chiar îl găsesc pe arhanghelul Mihail, însă povestea este cu totul diferită față de ce credeau ei.

Ad placeholder
Michael – trailer

Vezi și care sunt cele mai bune filme fantastice pe care îți recomandăm să le vizionezi!

Citeşte şi:

Filme de dragoste – filme perfecte pentru romantici

Filme cu câini – colecții de filme emoționante, celebre și mai puțin cunoscute cu căței

Filme cu cai – povești apreciate și impresionante despre cai

Adevărul despre fotbalistul român bătut de colegi chiar la el acasă după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea”
PARTENERI - GSP.RO
Adevărul despre fotbalistul român bătut de colegi chiar la el acasă după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea”
Cine a ucis-o, de fapt, pe Prințesa Diana. Secretul care zguduie Casa Regală a ieșit la iveală
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a ucis-o, de fapt, pe Prințesa Diana. Secretul care zguduie Casa Regală a ieșit la iveală
Horoscop 11 iulie 2020. Racii au motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie
HOROSCOP
Horoscop 11 iulie 2020. Racii au motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie
RECOMANDĂRI