Cântăreața originară din Mangalia a distribuit în mediul online două fotografii în care poartă aceeași pereche de ochelari de soare. Cu tristețe ea a anunțat că i-a pierdut, a rămas doar cu fotografiile în care îi avea la ochi.

„Cumpăr ochelari de soare și îi pierd a doua zi. Sunt cu capul în nori. Și uita așa am rămas doar cu fotografiile”, a notat artista.

inna-ochelari-de-soare-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

INNA a investit în respectiva pereche de ochelari nu mai puțin de 455 de dolari, aproximativ 2.000 de lei, o sumă cu puțin mai mică decât salariul minim brut în România în 2022, acesta fiind 2.550 de lei.

Ochelarii de soare pierduți de INNA sunt creați de casa de modă Prada. Aceștia pot fi găsiți pe site-ul oficial Prada.

INNA și-a cumpărat ochelari de soare de 2.000 de lei, dar i-a pierdut. Cum arăta accesoriul creat de o celebră casă de modă

Fanii au reacționat pe Facebook după ce INNA și-a pierdut accesoriul de preț. „Personalizează-i, ca cei care îi găsesc să se bucure din plin de frumoasa surpriză! (…)

Te prind de minune ochelarii ăia. (…)

Îmi place că vă mai schimbați look-ul, e o idee bună. (…)

Te gândești la prea multe lucruri deodată și nu mai ești atentă unde îi pui și uiți. Alții te pot numi împrăștiată, dar nu ești singura pe lume căreia i se întâmplă asta”, au fost câteva dintre comentariile fanilor ei pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News