Mergi direct la conținut »
Irina Columbeanu i-a pus în încurcătură pe fanii ei. "Te-ai întors în România?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Columbeanu i-a pus în încurcătură pe fanii ei. "Te-ai întors în România?"

Irina Columbeanu i-a pus în încurcătură pe fanii ei. „Te-ai întors în România?”

Irina Columbeanu i-a pus pe gânduri pe fanii ei de pe rețelele de socializare. Aceștia au luat-o imediat la întrebări.

De Dana Aramă,

Irina Columbeanu și-a petrecut vacanța   în America, la mama sa, Monica Gabor. De altfel, în America a și fost operată Irina Columbeanu din cauza unor probleme la ochi. Era planificat ca Irina Columbeanu să se întoarcă în România, la tatăl său, în luna septembrie.

Pe contul ei de socializare, Irina Columbeanu a postat o fotografie în care apare alături de tatăl său, imaginea punându-i în încurcătură pe fanii ei, care au și întrebat-o dacă a revenit în țară.

„Iubesc să petrec timpul cu tatăl meu”, a menționat Irina Columbeanu în dreptul unei fotografii în care apare alături de tatăl său, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

„Te-ai întors în România?”, „Ai venit în România?”, „Tu și tatăl tău semănați foarte mult”, „Pune-l la muncă, că a avut vacanță destulă”, sunt câteva dintre mesajele pe care Irina Columbeanu le-a primit de la fanii ei.
„Îi place foarte mult în America și în curând se va muta aici. Nu știu exact când, dar îi las pe ei să decidă, pentru că la urma urmei, Iri a crescut-o și am sfătuit-o să se consulte cu tatăl ei, pentru că nu vreau să fiu atât de egoistă și să spun: „Vino aici că aici e mai bine”. N-am făcut-o nicio secundă, nu sunt genul care să…

Nu pot să nu apreciez ce a făcut Iri pentru ea și ce face în continuare. Și face sacrificii mari, și financiare, și de tot felul. Nu vreau să o iau pe Irina de lângă el și el să rămână singur”, spunea Monica Gabor într-un recent interviu.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


 

Close
Închide
  Close