MENIU CAUTĂ

Oana Roman a vorbit despre divorțul dintre Connect-R și Misha. “Îi vedeam mult timp împreună“

Distribuie

Oana Roman a vorbit despre divorțul dintre Connect-R și Misha, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. De asemenea, vedeta a recunoscut că în trecut, ea și Marius Elisei au avut probleme în căsnicie.

„Îi vedeam mult timp împreună pe Connect-R și Misha nu par genul care să facă scandal. Îmi pare rău când văd că oamenii se despart pentru că copiii suferă. Cine suntem noi, până la urmă să comentăm? Fiecare este liber să facă ce vrea, atât timp cât nu deranjează pe nimeni. Copiii ar trebui să unească mai mult, eu așa zic, dar nici să stai într-o relație de dragul copilului nu e ok. Nu știu dacă și-au refăcut viața, cine sunt eu să judec? Eu și Marius am avut multe probleme și momente de cumpană în relația noastră, pe care am reușit să le rezolvăm”, a spus Oana Roman, la „Star Matinal de Weekend”.

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de socializare. Sătul să mintă că are o familie fericită, artistul a aruncat bomba. Este mai bine de un an de când aceștia s-au despărțit.

Citește și

Colonelul Cătălin Paraschiv sau „bărbatul în alb”: „Brigada specială a intervenit doar după ce ni s-a transmis clar că sunt jandarmii călcați în picioare și sunt doi morți”

Citește mai multe despre Divort pe Libertatea.

Comentarii