Mergi direct la conținut »
"Insula Iubirii". Reacția lui Bogdan, după ce Hannelore s-a dezbrăcat în fața lui Andi: "Nu mai pot'"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

„Insula Iubirii”. Reacția lui Bogdan, după ce Hannelore s-a dezbrăcat în fața lui Andi: „Nu mai pot'”

Reacția lui Bogdan, după ce Hannelore s-a dezbrăcat în fața lui Andi, a fost una vehementă. Viitorul soț al lui Hanne a a vut o reacție nervoasă, mai ales că nu este primul gest intim al celor doi. De exemplu, vezi reacția lui Bogdan de la “Insula Iubirii” când își vede iubita în pat cu ispita Andi.

„Nu mai pot să văd. Deci, nu mai pot. N-am crezut vreodată că așa ceva este posibil (…) „Nu vreau să-mi fac o imagine! Eu vreau nişte răspunsuri…”, a spus acum concurentul de la „Insula iubirii”, printre altele, fiind vizibil iritat.

Comportamentul extrem al lui Hannelore l-a bulversat chiar și pe Andi în ediția emisiunii „Insula Iubirii”, din acest weekend, de la Antena 1. Gestul său a șocat ispita masculină din show, dar și pe toți ceilalți din jurul lor, după ce tânăra viitoare mireasă face o serie de gesturi șocante.

Hannelore reușește să îi bulverseze pe toți cei din jurul său cu un comportament greu de explicat atunci când vine vorba de ispita alături de care și-a petrecut timpul pe ”Insula Iubirii”. După ce îi solicită prezența, o caută în mod activ și se supără când nu primește atenția lui Andi, Hannelore se plânge apoi că acesta ar forța-o să facă anumite lucruri.

Hannelore și ispita Andi, pe Insula Iubirii

”Mie nu îmi place așa, mă forțează la niște lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi își dorește mai mult, dar eu nu pot să îi ofer și nu din cauza lui Bogdan. Și nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranțe”, s-a plâns aceasta producătorilor, după ce cu o seară înainte și-a dat bluza jos și a rămas dezbrăcată în fața ispitei. A fost seara în care Andi i-a dat spaţiu, iar Hannelore a făcut gestul şocant chiar şi pentru ispită! Şi-a dat bluza jos şi a rămas la bustul gol!

Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
Recomandări
Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
 

Apoi, așteptându-se să fie compătimită, Hannelore s-a blochat, aseară, atunci când a fost întrebată dacă vrea ca Andi să fie scos de pe ”Insula Iubirii”.

Zilele trecute, au apărut primele imagini de la nunta lui Hannelore și a lui Bogdan de la „Insula Iubirii”. Deși probabil ar fi trebuit să rămână un secret până la terminarea emisiunii, cei doi rămân totuși împreună, chiar dacă Hanne și ispita Andi s-au îndrăgostit nebunește. Fotograful care a participat la nunta celor doi a dezvăluit misterul.

 


Citește și… Tolo: Ziariști și procurori în cazul Valizei Teldrum

OPINIE/ Știrea cea mică de dincolo de marea știre. O încercare de a vedea mai mult decât ni se arată

VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 5-11 noiembrie 2018

#Teleormanleaks. Editorial de PAH despre dezvăluirile Rise Project: „Politica românească, de la poșetele lui Udrea la valiza Tel Drum”

#Teleormanleaks. Ce spunea Liviu Dragnea despre relaţia cu Tel Drum şi despre dosarul DNA în care este inculpat pentru grup infracţional organizat


Close
Închide
  Close