Mergi direct la conținut »
Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații

Horoscop 23 ianuarie 2020 - Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Berbec:

Ar fi de ajuns un singur moment în care să vrei să oprești furtuna propriilor gânduri și vei înțelege nu numai că poate fi oprită, dar poate fi transformată în ceva bun.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Taur:

Șansa acestei zile vine subtil, sub forma unei dorințe discrete de a face un mic sacrificiu pentru un prieten sau un alt apropiat. Poate nici nu va ști, dar bucuria nu ți-o va lua nimeni.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Gemeni:

Chiar dacă nu îți este suficient de clar în acest moment pe cine te poți baza și pe cine nu, ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile și să păstrezi relațiile frumoase.  

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Rac:

Poate că e adevărat și prietenii au lucruri mai importante de făcut decât să participe la rezolvarea unor probleme de-ale tale.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Leu:

Ai nevoie de situații clare și de sentimente curate, dar singura persoană care poate face toate acestea ești chiar tu. Degeaba aștepți ca altcineva să vină și să le facă.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Fecioară:

A venit momentul să fii tu cel generos în relația de cuplu și să dai dovadă de mai multă toleranță. Discuțiile pot deveni o adevărată sursă de inspirație pentru amândoi. 

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Balanță:

Sunt destule tensiuni în relațiile cu cei dragi, chiar dacă tu preferi să le ignori. Poate sunt doar semnale că ceva trebuie lămurit, frumos și elegant, prin dialog.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Scorpion:

Ai vrea să provoci o schimbare în familie, dar nu ai mijloacele pe care le consideri tu potrivite. Există și alte metode, mai pașnice, pe care nu ar strica să le cunoști.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Săgetător:

Aspirațiile tale, cele legate de progresul profesional, sunt destul de confuze și va trebui să te oprești la o singură variantă, pe care să te concentrezi.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Capricorn:

Există și o parte frumoasă în această zi, dar e mai subtilă și ca să ai acces la ea, e nevoie de o stare corespunzătoare, de calm și atenție binevoitoare.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Vărsător:

Ai de ales între abordarea delicată a unor probleme de familie și o abordare mai abruptă, care nu va rezolva nimic. Decizia îți aparține.

Horoscop 23 ianuarie 2020 – Pești:

Ai tot ce îți trebuie ca să faci față oricărei situații, chiar și celor tensionate. Este suficient să rămâi calm și va ieși la iveală și bunăvoința necesară.

Close
Închide
  Close