Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, preocupări domestice care vor intra în concurență cu solicitările intense, urgente, prioritare ale răspunderii profesionale și ale vieții sociale. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.

Acest tranzit este de natură să consolideze preocupările profesionale, statutul public, dar, prin schimbările inedite care pot surveni în acest răstimp, el îi poate aduce pe Lei în situația de a accepta să facă niște schimbări sau să se implice în ipostaze publice în care nu au mai fost angrenați. În general, ei vor păstra o atitudine rezervată față de aceste oferte şi provocări.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a. c.; în felul acesta, sectorul progresului prin perfecționare profesională, care impune acumulare de cunoștințe, experiență și valoare personală, va fi susținut de tranzitul Micului Benefic, care le va fi util celor tineri, ajutându-i să sară peste etapele necesare.

Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, disponibilitate spre distracție și evadare în plăceri. Moment al jubilației sentimentale, dar în planul relaţiilor de prietenie, unde nu intră în discuție latura senzuală sau sexuală, se pot petrece evenimente dinamice, care vor avea menirea să-i facă să treacă peste detaliile dezagreabile prin superficialitate sau prin tendința de a specula o situație de moment.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, supunere în fața unor activități profesionale care îi solicită, îi “acaparează”, îi obosește. Din 26 aprilie, după ora 12:28, surprize sau constatări (relativ) neplăcute referitoare la colaboratori și partenerii de orice fel. Unele relații parteneriale pot afecta imaginea, autoritatea și respectabilitatea unor persoane născute în zodia Leului.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close