În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor introduce o importantă nuanță de diplomație în relațiile cu prietenii sau în atașamentul nativului față de un grup de acțiune. Luna Plină în Pești poate să pună presiune în varii zone (familie, căsătorie, afaceri, avere, interese), obligându-i pe Săgetători să ia decizia de a sacrifica ceva sau pe cineva pentru a salva sectorul de maxim interes și importanță pentru ei, în actuala etapă de viață.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, se menține blocajul birocratic în ce privește un demers menit să le oferte nativilor sprijin material sau financiar. Urmează o perioadă de așteptare, până spre Crăciun/Anul Nou, când contextul astral se va modifica simțitor. Săgetătorii, deși pot fi nemulțumiți, nu vor arăta acest lucru și vor continua să susțină activitățile ce le revin, ca și în trecut, doar că atenția lor, la posibilele abuzuri sau derapaje, va fi sporită.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie perioadă când, în plan școlar, pedagogic, formativ, Săgetătorii pot avea succes, se pot remarca ori pot fi mândri de felul în care progresează șlefuirea lor profesională.

Începând cu 20 septembrie, secvență rigidă, care îi va împinge pe unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal să se concentreze pe chestiunile de autoritate și imagine ori să mediteze la consecințele pe care le-ar putea avea asupra credibilității și impresiei generale, deciziile pe care intenționează să le pună aplicare.

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni