MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 13:14

100 de zile până la startul Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Putin și Infantino au jonglat cu balonul la Kremlin! | FOTO&VIDEO

Distribuie

100 de zile până la startul Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi-au demonstrat abilităţile tehnice cu balonul rotund la Kremlin, într-un video promoţional al forului internaţional, cu 100 zile înaintea startului Cupei Mondiale.

În videoclip apar o succesiune de legende ale fotbalului care jonglează mingea cu capul sau piciorul, un antrenament, în timp ce un cronometru indică faptul că au mai rămas 100 zile până la turneul final.

Argentininianul Maradona, brazilianul Ronaldo, spaniolul Carles Puyol, uruguayanul Diego Forlan, englezul Wayne Rooney, francezul David Trezeguet, japonezul Hidetoshi Nakata, nigerianul Jay-Jay Okocha sau columbianul Carlos Valderrama se numără printre vedetele prezente în videoclipul care îi arată apoi pe Putin şi Infantino jonglând cu mingea şi făcând schimb de pase într-un salon la Kremlin.

Clipul aminteşte că au mai rămas 100 de zile până la meciul de deschidere al turneului, programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, Rusia – Arabia Saudită.

Citiți și Programul complet al Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Cum se împerechează echipele în 'optimi'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii