Mergi direct la conținut »
Caterincă Șumi, la antrenamentul Astrei: ”A fost mușchiul de vită bogat în calorii”/ VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Caterincă Șumi, la antrenamentul Astrei: ”A fost mușchiul de vită bogat în calorii”/ VIDEO

Caterincă Șumi, la antrenamentul Astrei: ”A fost mușchiul de vită bogat în calorii”/ VIDEO

Astra se simte din ce în ce mai bine în stagiul de pregătire din Cipru. La ultimul antrenament, jucătorii lui Marius Șumudică s-au distrat copios, informează dolce-sport.ro

Spre bucuria jucătorilor, Șumi a lăsat-o mai moale cu antrenamentele fizice. A plusat în schimb la capitolul tehnico-tactic, unde explicațiile sunt pe înțelesul tuturor.

Iar la final de antrenament, Șumudică și-a provocat jucătorii, la fel ca-n curtea școlii, la un concurs de țintit bara transversală.

„Am dat peste poartă toți, mâncăm bine aici, a fost mușchiul de vită bogat în calorii și am dat peste poartă”, a glumit Șumudică.

Antrenorul Astrei a vorbit pentru Dolce Sport despre jucătorii pe care i-ar fi dorit la Dinamo și a explicat relația pe care o are cu Mircea Rednic.

„I-aș fi vrut pe Matei sau pe Lazăr. Lazăr era la a treia legitimare și nu puteam să-l iau, jucase și la Chiajna, și a putut doar să se intoarca inapoi la Dinamo. Ambii erau unii dintre cei mai buni jucători de bandă din România.

Despre Rednic, ”Șumi” a comentat: N-ați vazut că se dă dupa un zid și strigă: „Cea mai mare coardă tu ești”? Ne alintăm așa unul pe altul. Am o relație bună cu Mircea, am jucat împreuna, am fost colegi, am câștigat titluri la Rapid. Il respect, este unul dintre cei mai buni antrenori. Ne mai atacăm, ne mai înțepăm, dar relația este una bună, drept dovada că ne acceptam unul pe altul in hotel”, a spus Șumudică, pentru Dolce Sport.

Close
Închide
  Close