LIVE SCORE | Islanda – România 2-1 (FINAL)

Au marcat: G. Sigurdsson (16, 35) / Maxim (63 – penalty, după ce arbitrul de centru a apelat la VAR – sistemul de asistență video pentru fazele controversate)

Islanda - România 2-1. Naționala condusă de Mirel Rădoi a ratat calificarea la EURO 2020
Foto: Gazeta Sporturilor

Meciul poate fi urmărit în format livetext pe gsp.ro.

Foto: ProfimediaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Echipele de start:

Islanda: Halldorsson – Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, H. Magnusson – Traustason, A. Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson – G. Sigurdsson, Finnbogason. Selecționer: Erik Hamren

România: Tătărușanu – Manea, Bălașa, Burcă, Camora – Stanciu, Crețu, Maxim – Deac, Alibec, Mitriță

Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Cicâldău, Pușcaș, Bancu, Keșeru, I. Hagi, Marin, Iancu, Grigore. Selecționer: Mirel Rădoi

INTERVIU. Părintele fondator al rockului alternativ sovietic, interzis în Rusia lui Putin, concertează la București: „Oamenii care au declanșat acest război şi-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”
Recomandări
INTERVIU. Părintele fondator al rockului alternativ sovietic, interzis în Rusia lui Putin, concertează la București: „Oamenii care au declanșat acest război şi-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”

Stadion: Laugardalsvollur (Reykjavik)

Arbitru: Damir Skomina. Asistenți: Jure Praprotnik, Robert Vukan (toți din Slovenia)


UPDATE 7 octombrie. Nicolae Stanciu și Mirel Rădoi, la conferința de presă.

”Va fi o partidă dificilă. Au un antrenor (n.r. Erik Hamren) care s-a apucat de antrenorat în 1981, atunci când eu m-am născut. Vorbim de un antrenor cu mare experiență, cu mare personalitate, care a demonstrat asta. Avem mai multe planuri de joc, trebuie să ne gândim că ostilitățile vor decurge în favoarea noastră, dar și invers. Trebuie să fim conștienți că poate fi un joc de 120 de minute. Suntem pozitivi, încrezători. Vom încerca să fim tot timpul în terenul adversarului”, a declarat Rădoi în conferința de presă dinaintea partidei, conform GSP.ro.

UPDATE 7 octombrie. Antrenamentul oficial al tricolorilor.

UPDATE 7 octombrie. Un membru al delegației echipei naționale de fotbal a României a fost testat pozitiv cu COVID-19 în Islanda

UPDATE 7 octombrie. Cum a decurs testarea COVID efectuată de tricolori la sosirea în Islanda. Rezultatele sunt așteptate în carantină

UPDATE 6 octombrie. Naționala României a ajuns în Islanda marți, la ora locală 19:00 (22:00 în România), unde urmează să dispute semifinala barajului pentru Campionatul European.

De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD
Recomandări
De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD

Conform trimisului Gazetei Sporturilor, ”tricolorii” au efectuat testul COVID-19 în aeroport, iar rezultatele urmează să vină în această noapte, cel mai târziu mâine dimineață.

Tricolorii au aterizat la Keflavik, primele imagini din Islanda cu echipa națională! Detalii despre programul naționalei pe 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐛𝐥𝐨𝐠 👉 bit.ly/peluza-tricolora

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 6 octombrie 2020

Jucătorii și cei din staff au coborât cu masca de protecție pe figură, cu excepția a doi fotbaliști: Răzvan Marin și Claudiu Keșeru, care nu erau obligați însă s-o folosească, aflându-se în aer liber.

UPDATE 6 octombrie. La ora 17.00, tricolorii au decolat spre Keflavik.

Gata, în scurt timp plecăm spre victorie! Tricolorii decolează spre Keflavik, ajungem în Islanda după 5 ore de zbor, pregătiți de calificare! Hai, România!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 6 octombrie 2020

La centru va conduce partida arbitrul sloven Damir Skomina (44 ani), cel care a oficiat la România-Polonia 0-3 în 2016, meci din preliminariile CM 2018. Islanda – România va beneficia de arbitraj VAR, sarcina revenindu-i spaniolului Juan Martinez Munuera, ajutat de Slavko Vincici din Slovenia.

Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții
Recomandări
Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții

Suntem pregătiți pentru VAR la Islanda – România! Tricolorii au fost instruiți înaintea de plecarea spre Reykjavik....

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 6 octombrie 2020

UPDATE 6 octombrie. Ultimul antrenament la Mogoșoaia.

Cum a decurs cel mai important antrenament al tricolorilor înainte de Islanda + GALERIE FOTO pe 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐛𝐥𝐨𝐠 👉 bit.ly/peluza-tricolora #HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 6 octombrie 2020

UPDATE 6 octombrie. Meciul se va juca, până la urmă, cu spectatori. Federația Islandeză de Fotbal (KSI) a anunțat că va permite accesul a 350 de suporteri pe arena Laugardarsvollur.

UPDATE 6 octombrie. În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia, toți jucătorii au rezultate negative.

Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, și rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptompatic, a intrat imediat în izolare și a ieșit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului.

În cantonamentul de la Mogoșoaia măsurile de distanțare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegației a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situația unui caz fals pozitiv.

Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda astăzi, decolarea fiind programată la ora 17:00.
______________________________________________________________________________

Naționala se află deja la Mogoșoaia. Tricolorii care au evoluat duminică la echipele de club au avut un program separat de refacere, informează frf.ro.

Ceilalți jucători care s-au pregătit normal.

Antrenament pentru atac! Vezi mai multe imagini de la ședința de pregătire pentru Islanda pe 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐛𝐥𝐨𝐠 👉 bit.ly/peluza-tricolora #HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 5 octombrie 2020

Mario Camora, primul jucător străin naturalizat, a făcut primele poze oficiale în tricoul naționalei României.

Islanda - România 2-1. Naționala condusă de Mirel Rădoi a ratat calificarea la EURO 2020

Selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat de urgență pe Mihai Bălașa, fundașul Universității Craiova, aflat inițial pe lista adițională a jucătorilor echipei naționale pentru partidele din octombrie.

Fundașul Ionuț Nedelcearu, convocat de selecționerul Mirel Rădoi în lotul pentru partidele naționalei din această lună, a ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia, dar va absenta de la aceste meciuri. El a semnat cu AEK Atena.

Potrivit protocolului UEFA, pentru disputarea partidei cu Islanda a fost obligatorie efectuarea testării COVID a jucătorilor în MD-3, adică luni, 5 octombrie.

Programul naționalei:

  • Marți, 6 octombrie – analize, antrenament, decolare spre Reykjavik
  • Miecuri, 7 octombrie – antrenament oficial și conferință de presă

Mergem direct de la aeroport la hotel, nu ieșim decât la stadion pentru antrenamentul oficial și la meci, atât. Absolut nimeni din toată delegația română nu iese din hotel decât pentru activitățile oficiale, care sunt antrenamentul oficial și meciul.

Mihai Stoichiță, la emisiunea Liga Digi Sport:
2Y6A4924-517×420Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Trebuie să mai și îmbunătățim unele lucruri, să nu grăbim anumite acțiuni. De asemenea, ne-am gândit să nu antrenăm penalty-urile pentru meciul cu Islanda, prin prisma factorului mental. Încercăm să câștigăm în 90 de minute sau în prelungiri.

Mirel Rădoi:

Insider la... cina tricolorilor! VIDEO inedit din bucătăria de la Mogoșoaia: află cum se pregătește masa echipei naționale pe 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐛𝐥𝐨𝐠 👉 bit.ly/peluza-tricolora

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 5 octombrie 2020

Lotul anunțat de selecționerul Mirel Rădoi:

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)

Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/ Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/ Italia, 59/0), Dragoș Grigore (Ludogoreț/ Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep/Turcia, 19/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 6/0)

Mijlocași: Alexandru Crețu (Maribor /Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep/ Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/ Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/ Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/ SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/ Scoția, 11/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/ Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/ Anglia, 16/7)

Alți 7 fotbaliști de află pe lista de rezervă: Cristian Bălgrădean (CFR Cluj, 0/0), Florin Ștefan (Sepsi, 1/0), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 4/0), Deian Sorescu (Dinamo, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 3/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0).

Semifinala play-off-ului EURO
Islanda – România, 8 octombrie, ora 21:45

Liga Națiunilor | Liga B, grupa 1
Norvegia – România, 11 octombrie, ora 19:00
România – Austria, 14 octombrie, ora 21:45

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
FANATIK.RO
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Libertateapentrufemei.ro
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
GSP.RO
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
FANATIK.RO
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Știrileprotv.ro
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
Unica.ro
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse
HOROSCOP
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI