Mergi direct la conținut »
Campioana olimpică Monica Roşu aşa cum nu aţi mai văzut-o vreodată! "Nu m-am făcut de râs!"
Sport Libertatea > Sport > Campioana olimpică Monica Roşu aşa cum nu aţi mai văzut-o vreodată! "Nu m-am făcut de râs!"

Campioana olimpică Monica Roşu aşa cum nu aţi mai văzut-o vreodată! „Nu m-am făcut de râs!”

Monica Roşu (27 de ani), dublă campioană olimpică la gimnastică la Olimpiada din 2004, de la Atena, a trecut la munca de jos.

Înainte de Crăciun, Monica Roşu, dublă campioană olimpică la gimnastică a performat…. în bucătărie. Aflată în Bacău, oraşul ei natal, Mona i-a dat o mână de ajutor mătuşii şi mamei  sale la preparatul sarmalelor, dar şi a altor bunătăţi culinare de sezon. ”Eu cred că m-am descurcat destul de bine în bucătărie. Nu m-am făcut de râs. Sunt multe persoane care au mâncat preparate făcută de mine şi pot spune că am trecut cu bine testul”, a precizat Monica Roşu pentru Sportnews.ro. Fosta mare gimnastă, care în prezent este profesoară e educaţie fizică şi sport la o şcoală privată din Bucureşti, va petrece noul an în Bucureşti.

Eu de luni încep orele, prietenul meu are şi el treabă, aşa că vom rămâne în Bucureşti. Cel mai probabil vom petrece într-un club”, a menţionat Monica Roşu. Referindu-se la viitoarele competiţii la care urmează să participe gimnastele noastre anul viitor, dubla campioană olimpică de la Atena a precizat că echipa este încă în formare, având toate şansele ca pentru Olimpiada de la Rio din 2016 să aibă o formă sportivă foarte bună, dar cu o sigură condiţie. ”Să le ţină sănătatea!”, a încheiat Mona Roşu.

monica rosu

 

 

 

Close
Închide
  Close