MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 13:00

Secretul lui Liviu Antal la Jalghiris e iubita lui, Andreea! ”Ea mă ține în formă”

Distribuie

Liviu Antal, 29 de ani, joacă de un an şi jumătate la Jalghiris Vilnius, echipă cu care a cucerit recent Cupa Lituaniei şi este angrenată în lupta pentru titlu. Fostul campion al României cu Oţelul Galaţi, în 2011, are 26 de goluri marcate în toate competiţiile: 18 în campionat, 5 în cupă şi 3 în Liga Europa. El a vorbit cu reporterii Libertatea și GSP despre viața în țara baltică.

În Vilnius, Liviu e însoțit de iubita lui, Andrea Chirilă, care face fitness pentru întreținerea corpului. Absolventă a Facultății de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, ”Andreea e secretul meu. Secretul formei mele fizice”.

”Îmi place foarte mult oraşul. Este foarte curat, cu multă verdeaţă, sunt multe locuri unde te poţi distra. De asemenea, foarte multe lacuri în preajmă. Îmi place să ies în timpul liber cu prietena să ne plimbăm. Viaţa este mai scumpă decât la noi”, spune atacantul.

Atacantul din Şimleu Silvaniei câştigă în jur de 11.000 de euro pe lună, din care plăteşte chirie 500 de euro lunar pentru un apartament cu două camere, situat într-un bloc în care locuieşte împreună cu iubita lui. Antalis, cum îi spun lituanienii golgheterului român, conduce un Passat pus la dispoziţie de club.

Mort după cepelinai, nu-i place šaltibarščiai

Legat de meciul de joi seară, din Liga Națiunilor, care se va juca la Vilnius, pe un teren artificial, Antal spune: ”Am făcut pariu cu ei că-i batem cu 3-0. Le este frică de noi! Sunt conştienţi că naţionala României este mai bună. Nu au un obiectiv anume. Ar fi foarte mulţumiţi dacă ar scoate un egal. Ei se pregătesc, dar sunt limitaţi valoric. Mizez pe Mitriţă, care trece printr-un moment bun, pe Nicolae Stanciu, pe care îl ştiu de când eram colegi la Vaslui, şi pe Ţucudean, s-o înţepe acolo în gura porţii.

Antal le-a dezvăluit reporterilor Libertatea și GSP că e mort după mâncarea națională din Lituania, cepelinai sau zepeline: ”Sunt nişte găluşte mari din cartofi, jumătate raşe, jumătate piure, umplute cu carne tocată de porc sau de vită, servite cu smântână şi sos de bacon”. Liviu a completat: ”Am gustat și o supă roz, tradițională, de sfeclă, dar n-aș mai comanda. Se bea rece, cu lapte bătut sau kefir. Pe numele ei e saltibarsciai”.

Liviu Antal, golgheterul campionatului Lituaniei, vede o victorie clară a României la Vilnius: ”Am pariat că batem 3-0”

 

 

 

Citește mai multe despre Liviu Antal pe Libertatea.

Comentarii