De Ciprian Iana,

După ce Ilie Năstase a declarat că sportiva dinm Constanța nu ar mai trebui să reprezinte România până când ministerul Tineretului și Sportului va relua finanțarea către FRT, Simona Halep a dorit să lămurească definitiv această situație.

”Eu joc cu România pe spate tot timpul, România este lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă 100% joc în echipa de Fed Cup a României. Deci eu joc permanent pentru România la toate turneele”, a declarat Simona Halep, la plecarea din România.

Aceasta a adăugat: ”Am spus de multe ori că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă obiectivul meu în anul 2020. Nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie o medalie”.

Despre turneul die la Dubai, dar și despre următoarea competiție la care va participa, Qatar Total Open (24-29 februarie), Simona Halep a anunțat că are așteptări mari.

„Sunt două turnee care îmi plac. Cea mai frumoasă amintire din Golf ar fi când am câștigat Dubaiul, nu mai știu anul, dar și la Doha am câștigat. Plec cu gânduri bune, pozitive. Sper să fac rezultate bune și de data aceasta. M-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi”, a spus Simona Halep.

Sportiva a vorbit și despre retragerea din circuitul profesionist de tenis:
”Am 28 de ani, 29 anul ăsta, e normal să fiu pe final de carieră. Nu mă gândesc la retragere, dar sunt pe final”.

Citeşte şi:

Cum negocia ”tariful” doctorul reținut în urma unui flagrant de șpagă. Dezvăluiri făcute de soțul pacientei din Târgoviște, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX

Mesajul tulburător al legendarului Pele: ”Nu îmi este teamă din cauza problemelor”

Ion Țiriac, acuzat că distrage atenția opiniei publice: ”Un nou tertip din arsenalul cu fumigene folosit de fostul șef de la COSR”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre