Mergi direct la conținut »
UEFA a judecat astăzi incidentele de la România-Ungaria. Decizia oficială va fi comunicată luni
Sport Libertatea > Sport > UEFA a judecat astăzi incidentele de la România-Ungaria. Decizia oficială va fi comunicată luni

UEFA a judecat astăzi incidentele de la România-Ungaria. Decizia oficială va fi comunicată luni

Comisia de disciplină a UEFA a judecat astăzi incidentele de la meciul din preliminariile EURO 2016 dintre România şi Ungaria. Forul european va comunica luni decizia în acest caz.

Federaţia Română de Fotbal va fi anunţată în cursul zilei de astăzi de decizia pe care UEFA a luat-o în acest caz.

„O procedură disciplinară a fost deschisă după meciul din Grupa F, dintre România şi Ungaria (1-1), din 11 octombrie de la Bucureşti.

România: incidente între suporteri, aprinderea şi aruncarea de torţe şi petarde, folosirea de lasere, conduită inadecvată a echipei (peste cinci cartonaşe galbene).
Ungaria: comportament rasist, incidente între suporteri, aprindere de torţe, conduită inadecvată a echipei (peste cinci cartonaşe galbene)”, a precizat UEFA în comunicat.

La meciul de pe Naţional Arena au avut loc mai multe incidente. În timpul partidei, fanii maghiari au încercat să se bată cu cei români, iar jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit pentru a calma spiritele, folosindu-se de spray-uri paralizante şi lovind mai multe persoane, mai ales în sectoarele ocupate de fanii români. Au avut de suferit şi femei, dar şi copii. Conform Jandarmeriei şi celor de la SMURD, aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, cinci fani au fost interzişi pe stadion pentru o perioadă de un an, iar 46 de oameni au avut nevoie de asistenţă medicală pe 11 octombrie.

Close
Închide
  Close