Mergi direct la conținut »
Adolescentă din Sălaj, răpită de iubitul violent chiar în ziua în care a izbucnit scandalul din Caracal
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Adolescentă din Sălaj, răpită de iubitul violent chiar în ziua în care a izbucnit scandalul din Caracal

Incident șocant în județul Sălaj. Un tânăr de 19 ani din localitatea Valcău de Jos a fost arestat, după ce și-a răpit iubita adolescentă din casa părinților acesteia.

De Răzvan Mihalașcu,

Fata de 16 ani a fost răpită, vineri seara, în timp ce se afla în casa împreună cu părinții și frații ei. Iubitul ei de 19 ani a spart un geam, i-a lovit frații cu pumnii și picioarele și apoi a răpit-o.

Părinții au alertat imediat Poliția. Tânărul violent a fost prins în trafic o zi mai târziu, relatează Ziarul de Sălaj.

Cei doi au fost găsiţi sâmbătă după ce maşina cu care se deplasau prin localitatea Nuşfalău a fost oprită în trafic de poliţişti.

comunicatul IPJ Sălaj

Tânărul care și-a răpit iubita adolescentă a fost reținut, iar duminică instanța a emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele acestuia.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere, săvârşite de un tânăr de 19 ani din comuna Valcău de Jos.

comunicatul IPJ Sălaj

Adolescenta de 16 ani a fost predată familiei. Răpirea a avut loc vineri, ziua în care a izbucnit scandalul din Caracal.

Close
Închide
  Close