Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă și Sorina Pintea, criticate pe rețelele de socializare după ce s-au pozat ținând nou-născuți în brațe Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viorica Dăncilă și Sorina Pintea, criticate pe rețelele de socializare după ce s-au pozat ținând nou-născuți în brațe

Viorica Dăncilă și Sorina Pintea, criticate pe rețelele de socializare după ce s-au pozat ținând nou-născuți în brațe

Premierul demis Viorica Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, au fost criticate pe rețelele de socializare după ce au făcut poze cu nou-născuți de la secția de neonatologie de la Spitalul Județean din Focșani.

De Andreea Radu,

În timpul unei vizite la secțiile renovate ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani – neonatologie și pediatrie, Viorica Dăncilă și Sorina Pintea au ținut în brațe mai mulți bebeluși nou-născuți, scrie Realitatea de Vrancea.

Imaginile au fost criticate de mai mulți utilizatori de pe Facebook, care au spus că Dăncilă și Pintea nu ar fi trebuit să ia copiii în brațe având în vedere că au venit de pe stradă, deși cele două purtau halate și papuci de unică folosință.

„Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au fost duse în secțiile renovate ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani – neonatologie și pediatrie. Cum încă acestea erau venite direct de pe stradă, însoțite de un alai de jurnaliști și oficiali, directorul Spitalului – Constantin Mândrilă (fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat) a permis accesul în aceste secții iar cele două doamne au luat bebelușii în brațe și au mers la copiii bolnavi din secții”, a scris Realitatea de Vrancea.

Constantin Mândrilă a fost numit director al Spitalului din Focșani în 2012. În 2008, el a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare în 2008 într-un proces în care a fost acuzat că, din funcția de secretar al Prefecturii Vrancea, ar fi furat mai multe conserve cu alimente destinate sinistraților de după inundațiile din 2005.

Close
Închide
  Close