Mergi direct la conținut »
Deputații PSD Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru, huiduiți la mitingul PSD |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Deputații PSD Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru, huiduiți la mitingul PSD |VIDEO

Deputații PSD Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru, huiduiți la mitingul PSD |VIDEO

Deputații PSD Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru au fost huiduiți de manifestanți la finalul mitingului de sâmbătă, din Iași. Conducerea PSD a avut parte de același tratament, iar acum s-a aflat că cei doi deputați au fost și ei apostrofați de protestatari. Tudor Ciuhodaru a reușit să se strecoare în mulțime, în timp ce oamenii s-au dezlănțuit la adresa lui Cîtea, strigându-i să dea socoteală pentru măsurile PSD din ultima perioadă.

De Mihai Niculescu,

Deputaţii PSD Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhodaru, ultimul candidat la alegerile europarlamentare, au încercat să se îndepărteze de esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, imediat după mitingul electoral organizat de social-democraţi la Iaşi. Scenele filmate au avut loc sâmbătă, 20 aprilie, arată Digi24.

A urmat un schimb de replici între cetățeni și cei doi politicieni. Dacă Ciuhodaru a reușit să se strecoare prin mulțime, Vasile Cîtea, fost boxer, a fost huiduit de oameni, care i-au cerut explicații pentru măsurile luate de PSD în ultimii doi ani, arată sursa citată.

Liviu Dragnea şi miniştrii care l-au însoţit la Iaşi au fost nevoiţi să aştepte în interiorul teatrului încă o oră şi jumătate după terminarea conferinţei, în speranţa că grupul de protestatari va pleca.

Însă oamenii au rămas în faţa teatrului, astfel că până la urmă delegația PSD a plecat în jurul orei 18.30. Protestatarii l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au cerut fanfarei să cânte, la fel ca în momentul intrării.


Citește și: Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!


 

 
 
Close
Close
Închide