Controlul dispus luni de ministrul Ionuț Stroe, control care a vizat activitatea managerială a președintelui Eduard Crângașu, dar și solicitarea de documente financiare și verificarea spațiilor în care își desfășoară activitatea angajații, antrenorii și sportivii a durat opt ore!

Interviuri trecute în delegațiile de serviciu!

Și asta a fost doar prima zi. Pe delegațiile celor din Corpul de Control erau trecută și ”obligativitatea interviurilor cu antrenorii CS Petrolul Ploiești”.

Așa că marți reprezentanții MTS revin la sediul din curtea stadionului Ilie Oană. Iar Corina Ungureanu, 39 de ani, campioană mondială și europeană de gimnastică, este așteptată la discuții pentru oferi detalii despre situație.

Fostă consilieră pe probleme de sport în Primăria Ploiești, Corina a revenit luni, la ora 23.00, din Anglia, acolo unde a fost prezentă la un concurs alături de sportivele pe care le pregătește.

Reamintim că sediul și sălile clubului sunt degradate, un pericol pentru angajați și sportivi. Structura de rezistență a clădirii nu e sigură, fiind vorba de un spațiu în care nu s-a mai investit nici un leu de 10 ani!

Pe scurt, o dispută juridică – clădirile sunt ale Primăriei Ploieștiului, terenul – al MTS – i-a determinat pe toți cei responsabili să lase spațiul să se degradeze iremediabil.

Citeşte şi:

Explicațiile fostului primar despre dezastrul de la CS Petrolul Ploiești. „Ministerul Tineretului se opune descentralizării pentru că scade numărul de directori”

Corina Ungureanu explică dezastrul de la Petrolul Ploiești. „Există o singură soluție, o clădire nouă pentru antrenamentul gimnastelor”

Andrei Volosevici, fost primar al Ploieștiului: ”Am vrut să mutăm clubul CS Petrolul la Sala Sporturilor și să facem altă intrare la stadion”

Primarul Ploieștiului, despre sala de gimnastică: ”Ministerul nu vrea să ne cedeze terenul, nu avem cum să investim”

Adriana Nedelea LA FIX | Octavian Bellu, despre clubul care a lansat campioni mondiali și a fost lăsat în paragină: ”Dacă se duce Sanepidul acolo, ar interzice să mai intre cineva în acea sală”

Cum îi umilesc Primăria și MTS pe sportivii de la CS Petrolul Ploiești, de unde au plecat multe campioane mondiale la gimnastică. Clubul a ajuns o groapă de gunoi: ”Dacă vine un cutremur, murim ca șoarecii”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit