MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Fratele lui Radu Mazăre, despre extrădare. „Foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu” / VIDEO

Distribuie

Fostul parlamentar Alexandru Mazăre i-a criticat pe cei care se bucură că fratele său este adus în țară pentru a fi închis, spunând că ar vrea ca aceștia să aibă parte de aceeași dreptate pe care a avut-o și fostul primar al Constanței.

„Nu am vorbit cu el (Radu Mazăre -n.r.). Un singur lucru vreau să spun. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor şi libertăţilor omului îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roşii a lui Mao din perioada marii revoluţii culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), conform Mediafax.

Radu Mazăre este în custodia Poliţiei Române. Reprezentanții IGPR  au precizat că întoarcerea fostului primar al Constanţei pe teritoriul României va avea loc luni.

Surse judiciare susține că Radu Mazăre va sosi pe Aeroportul „Henri Coandă” București, luni seara, la ora 20:10, cu un avion care va avea escadală la Paris.

După ce va fi adus în țară, Mazăre trebuie încarcerat și plasat în carantină timp de 21 de zile.


Citește și:

VIDEO | Manifestația „Toţi pentru Europa”, în Piața Victoriei. Mihai Șora: „Să nu lăsăm pe alții să voteze pentru noi”. Victor Rebengiuc: „Puterea de a schimba țara asta stă în mâinile și în sufletele voastre”


 

Citește mai multe despre Alexandru Mazăre și Radu Mazăre pe Libertatea.

Comentarii