Mergi direct la conținut »
Mihai Fifor: E aberant să fiu acuzat vreodată de faptul că am vreo relaţie de prietenie specială cu domnul George Maior
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihai Fifor: E aberant să fiu acuzat vreodată de faptul că am vreo relaţie de prietenie specială cu domnul George Maior

Mihai Fifor: E aberant să fiu acuzat vreodată de faptul că am vreo relaţie de prietenie specială cu domnul George Maior

Ministrul Apărării Naţionale, a declarat luni seară, la postul de televiziune Antena 3, că nu are o relație specială cu ambasadorul României în SUA. 

„E aberant să fiu acuzat vreodată de faptul că am vreo relaţie de prietenie specială cu domnul George Maior. Să nu uităm că totuşi eu am fost preşedintele Comisiei ‘Sufrageria’ şi am fost cel care l-a citat pe domnul George Maior la această comisie în două rânduri”, a spus Mihai Fifor, potrivit Agerpres.

Ministrul Apărării a mai spus că i se pare că se merge prea departe cu speculațiile legate de relația pe care o are el cu Maior.

„A specula pe tema aceasta, se merge prea departe şi nu-şi are rostul. Vreau să mai spun un lucru: vizita în SUA nu a fost aranjată de domnul George Maior. Vizita în SUA vine în siajul unei relaţii foarte bune, pe care noi am reuşit să o construim cu partenerul nostru strategic SUA, la nivelul Ministerului Apărării”, a afirmat Fifor.


O nouă gafă a premierului, la Craiova: Dăncilă a vorbit despre „deconcesionarea” în loc de „descongestionarea traficului”/ GALERIE FOTO


 

Close
Închide
  Close