MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2016 14:20 , de Valentina Postelnicu

Ponta, despre șefia Camerei Deputaților: Nu cer nicio funcție, nu refuz nicio funcție!

Distribuie

Ponta, despre șefia Camerei Deputaților: Nu cer nicio funcție, nu refuz nicio funcție! Fostul premier precizează că se va implica plenar în partid și că nu dorește să dea niciun sfat lui Liviu Dragnea, în privința formării Guvernului

Ponta a venit, luni, la Parlament, pentru a-și prelua mandatul de deputat PSD de Gorj. Este cel de-al patrulea mandat al fostului premier în Parlament.

După finalizarea formalităților, Ponta a fost întrebat dacă ia în calcul șefia Camerei Deputaților și a răspuns că nu a discutat cu liderul PSD Liviu Dragnea despre acest lucru.

'Vreau să mă implic plenar', a spus Ponta, ironic, despre rolul său în partid, precizând că este deputat de Gorj și dorește să salveze locurile de muncă și energia din zonă. 'Au făcut-o praf, pentru a cumpăra energie din străinătate. Sper să putrem rezolva, acesta este principalul meu proiect ca deputat de Gorj', a arătat fostul premier.

Despre demersurile PNL, PMP și USR de invalidare a mandatului liderului PSD Liviu Dragnea, Ponta a comentat: 'Se fac de râs, au interpretat greșit și știu și ei asta'.

Ponta a mai arătat că nu dorește să dea sfaturi președintelui PSD.  'Știe foarte bine ce are de făcut. Nu cer nicio funcție, nu refuz nicio funcție. Deocamdată am primit de la oameni și de la PSD funcția de deputat de Gorj și nu este o misiune ușoară', a spus Victor Ponta.

Comentarii