Mergi direct la conținut »
Revelion 2019 în aer liber. Ce concerte au loc în Capitală în noaptea dintre ani + Informații utile: pe unde nu pot circula șoferii și programul mijloacelor de transport în comun
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Revelion 2019 în aer liber. Ce concerte au loc în Capitală în noaptea dintre ani + Informații utile: pe unde nu pot circula șoferii și programul mijloacelor de transport în comun

Revelion 2019 în aer liber. Ce concerte au loc în Capitală în noaptea dintre ani + Informații utile: pe unde nu pot circula șoferii și programul mijloacelor de transport în comun

Bucureștenii pot petrece în noaptea dintre ani în aer liber, la unul dintre cele două concerte organizate de primării: în Piața Constituției, unde vor urca pe scenă, printre alții, Smiley, Delia, Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes, ori în Parcul Titan, unde vor concerta Byron, Vunk și Mihai Mărgineanu.

De Cristina Radu,

Show de muzică și artificii în Piața Constituției

La Revelionul din acest an organizat de Primăria Capitalei, vor cânta, începând cu ora 19.30, Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori. Invitat special va fi DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live în Piața Constituției.

Nu va lipsi nici spectacolul de artificii.

Bucureștenii se vor bucura de peste 6 ore de muzică.

Concertul din Parcul Titan, sub emblema Revoluției din 1989

În Parcul IOR din sectorul 3, spectacolul are în prim plan ideea de libertate, susține primăria, întrucât în 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989. Evenimentul este organizat sub deviza „Liberi sub cerul liber”.

Pe scena din parc vor concerta Byron, Vunk, Mihai Mărgineanu, Paraziții, Carla’s Dreams, Alifantis&ZAN, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA și Adrian Naidin.

Focurile de artificii cu o durată de opt minute de la miezul nopții vor marca trecerea în noul an, iar evenimentul va începe la ora 19.00, fiind prezentat de Răzvan Simion.

Intrarea la ambele spectacole este liberă.

Restricții de trafic pentru concertul din Piața Constituției

Începând de duminică, ora 13.00 și până luni, 1 ianuarie, ora 6.00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Unirii, între Bd. I. C. Brătianu și Piața Cosntituției, inclusiv pe bretelele adiacente, precum și pe Bd. Libertății, între Calea 13 septembrie și Bd. Națiunile Unite, anunță Brigada Rutieră.

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus
Recomandări

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus

Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească rutele ocolitoare:

– Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;

– Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;

– Bd. Corneliu Coposu – Splaiul Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;

– Bd. Unirii – Splaiul Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor.

Metroul, 16 linii de autobuze și trei linii de tramvai vor circula în noaptea dintre ani

În noaptea de 31 decembrie 2018 spre 1 ianuarie 2019, trenurile de metrou vor circula între orele 24.00 și 01.00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 01.00 până la ora 5.00 la un interval de 20 minute.

În zilele de 1 și 2 ianuarie, pe Magistrala 1 Republica – Dristor 2, Magistrala 2 Berceni – Pipera și Magistrala 3 Anghel Saligny – Preciziei, trenurile vor circula la un interval de 9 minute, în timp ce pe Magistrala 4 Gara de Nord – Parc Bazilescu, metrourile vor circula la un interval de 11 minute.

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea
Recomandări

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea

În ceea ce privește transportul la suprafață, toate cele 16 linii de autobuze de noapte care ajung în zona centrală vor circula în noaptea de Anul Nou: N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119, N121.

De asemenea, vor rămâne în circulație, pe tot parcursul nopții, și liniile de tramvai 1, 10 și 41, care vor ajunge în stații la un interval de 30 de minute. În zilele de 1 şi 2 ianuarie, mijloacele de transport în comun vor circula după un program corespunzător unei zile de duminică, precizează STB.

Ce se întâmplă în țară

Iași

Primăria organizează un concert mare în fața Palatului Culturii, începând cu ora 19:00.

Pe scenă vor urca Mihai Mărgineanu (recital de minimum 60 minute), Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini (recital de minimum 70 minute), dar și artistul australian de origine libaneză Faydee, care ar urma să cânte 40 de minute.

Raportul FBI din dosarul Caracal: „În comparație cu criminalii din SUA, metoda folosită de Dincă pentru a scăpa de cadavru e unică”
Recomandări

Raportul FBI din dosarul Caracal: „În comparație cu criminalii din SUA, metoda folosită de Dincă pentru a scăpa de cadavru e unică”

La trecerea dintre ani este programat un foc de artificii cu o durată de minimum 10 minute, fiind prevăzute aproximativ 1.500 de lovituri.

Petrecerea va fi prezentată de Dana Săvuică și Andrei Nourescu.

Cluj

Primăria invită locuitorii acestui oraș să treacă împreună în 2019. Municipalitatea garantează că spectacolul va fi unul reușit și anunță nume mari care vor urca pe scenă pentru a bucura publicul.

Asfel, începând cu ora 22:00, în Piața Unirii din Cluj, vor cânta Trupa Hara, Cargo și Apry & Zip Band.

După miezul nopții va fi lansat un foc spectaculos de artificii.

Și Timișoara va intra în nou an cu veselie. Primăria Orașului de pe Bega invită oamenii la un spectacol în Piața Victoriei. Pe scenă vor urca Subcarpați, Basska, Kamelia, Boc Office și Sean Norvis & Mc Steliano.

La Brașov concertul de Revelion se va desfășura în Piața Sfatului. Începând cu ora 22:30, primăria frumosului oraș invită oamenii să danseze și să se bucure de un spectacol special în noaptea dintre ani.

Asfel, pe scenă vor urca mai mulți artiști cunoscuți: Suzana și Daciana Vlad, Ciro de Luca și Trupa Phoenix.

În Constanța, petrecerea se va desfășura și în acest an în Piața Ovidiu. Evenimentul va începe la ora 19:00 și va dura până după miezul nopții. Pe scenă vor urca Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Sore, Vanotek și Dj Slimboy.

Citește și: Zile libere degeaba! În 2019, o treime din zilele nelucrătoare de sărbătoare legală pică sâmbăta sau duminica

Close
Închide
  Close