Mergi direct la conținut »
Singapore Airlines va relansa cel mai lung zbor din lume, între Singapore și New York
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Singapore Airlines va relansa cel mai lung zbor din lume, între Singapore și New York

Singapore Airlines va relansa cel mai lung zbor din lume, între Singapore și New York

Singapore Airlines a spus că va relansa cel mai lung zbor comercial din lume în luna Octombrie, de la Singapore la New York. Călătoria va dura aproximativ 18 ore și 45 de minute.

Deținătorul actualului record este un zbor al Qatar Airways, de la Auckland la Doha. Acesta durează 17 ore și 40 de minute, transmite Daily Mail.

Zborul Singapore Airlines va fi operat cu un Airbus A350-900ULR, care va putea transporta 161 de pasageri – 67 în business clas și 94 în premium economy.

Compania aeriană a mai avut o rută asemănătoare între 2004 și 2013, dar a încetat să mai opereze zborurile pentru că acestea nu erau profitabile.

Totuși, decizia de relansare a venit după ce compania a început să caute noi surse de venit în acest domeniu competitiv. Șefii Singapore Airlines au luat în considerare că zborurile lungi aduc mai mulți bani în conturile companiei decât cele care necesită opriri.

Totodată, mai există planuri pentru lansarea unui zbor de la Singapore la Los Angeles, folosind un avion similar.


CITEȘTE ȘI: Nepotul şi-a ucis bunica din cauza unui joc pe calculator. Bătrâna l-a certat și l-a lovit cu un băț, iar copilul a pus mâna pe cuțit


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close