De Răzvan Mihalașcu,

„Cei care l-au iubit, admirat și respectat pe dragul nostru Zsolt Török pot să își ia un ultim rămas bun, duminică și luni la Casa Funerară KUKI, Grădiște. Înmormântarea va avea loc marți, la orele 14.00, la cimitirul Eternitatea (UTA). Micul Prinț a plecat în ultima lui călătorie, așa dintr-o dată, prea devreme, prea dureros, prea straniu…”, este mesajul publicat duminică de Laura Nădăban, soția alpinistului Zsolt Torok.

Salvamontiștii au recuperat în noaptea de sâmbătă spre duminică trupul alpinistului Zsolt Torok, care a decedat în apropiere de vârful Negoiu, în timpul unei expediții.

Zsolt Torok a fost găsit mort sâmbătă, în Munții Făgăraș, în zona vârfului Negoiu. Alpinistul în vârstă de 45 de ani a cucerit cei mai înalți munți din lume, fiind considerat unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din România.

Adrian David, șeful Salvamont Sibiu, crede că Zsolt Torok a murit după ce o stâncă s-a desprins cu el deoarece zona din apropierea Vârfului Negoiu, în care se afla, este foarte instabilă și puțin frecventată de alpiniști.

Citeşte şi:

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Zsolt Török. Soția alpinistului: „Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi”

Mama criminalului de la Săpoca a aflat de pe internet de atac: „Suferea de epilepsie. Era foarte nervos când făcea crize”

Criminalul de la Săpoca este un „tip singuratic”. Cum îl descriu vecinii pe bărbatul care a ucis patru oameni

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste