Mergi direct la conținut »
Alexandra Stan, mesaj de boicotare a referendumului. "Vreau ca prietenii mei să fie liberi să iubească pe cine vor ei" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexandra Stan, mesaj de boicotare a referendumului. "Vreau ca prietenii mei să fie liberi să iubească pe cine vor ei" | VIDEO

Alexandra Stan, mesaj de boicotare a referendumului. „Vreau ca prietenii mei să fie liberi să iubească pe cine vor ei” | VIDEO

Cântăreața Alexandra Stan se alătură și ea mai multor artiști care au decis să boicoteze referendumul pentru familie, care va avea loc în octombrie.

De Dana Aramă,

Mulți artiști au decis să nu meargă la vot la referendumul pentru redefinirea familiei. Este și cazul cântăreței Alexandra Stan.
„Eu nu merg la referendum pentru că aleg să trăiesc într-o societate în care iubirea ne unește, nu ne desparte. Vreau ca prietenii mei să se simtă în siguranță și să fie liberi să iubească pe cine vor ei. Iubirea nu se votează”, este mesajul transmis de Alexandra Stan într-o filmare publicată pe internet.

Pe 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul pentru familie, care prevede schimbarea definiției constituționale a familiei. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea ar prevede că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Cei prezenți la votul de la referendum pentru familie 2018, vor răspunde la întrebarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?’ Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU.
Află tot ce trebuie să știi despre REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018.


Citește și: EXCLUSIV/ Am aflat ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună. A fost cerșetor în Istanbul și l-au ajutat turcii omenoși!


 

Close
Închide
  Close