Mergi direct la conținut »
Asia Express, sezonul 2. Bianca Drăgușanu a clacat fizic și a chemat doctorul!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Asia Express, sezonul 2. Bianca Drăgușanu a clacat fizic și a chemat doctorul!

Asia Express, sezonul 2. Bianca Drăgușanu a clacat fizic și a chemat doctorul!

Bianca Drăgușanu și sora sa Oana au trecut prin momente de coșmar la Asia Express Sezonul 2. Deshidratată și suferind din cauza căldurii, fosta soție a lui Victor Slav a cerut ajutorul doctorului și a primit îngrijiri medicale.

Condițiile foarte grele de la Asia Express au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să clacheze în plină stradă. Blonda nu a mai putu la un moment dat să-și ducă rucsacul și a avut nevoie de ajutorul Oanei petru a continua. ”Eu am cedat nervos. Și fizic și psihic. Căldura m-a epuizat. Am multe momente pe zi în care clachez, pentru că sunt un om al extremelor. Rucsacul devenea din ce în ce mai greu cu fiecare pas pe care îl făceam”, a povestit Drăgușanu.

După ce a cerut ajutorul medicului, blondei i s-a montat o branulă, iar Oana, cu ultimele resurse, a cărat amândouă bagajele.

”Ea este mult mai puternică decât mine din toate punctele de vedere și cred că s-a văzut asta”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la finalul zilei în care a trebuit să facă autostopul de mai multe ori.

În a doua zi, cele două surori au fost puse să plivească ananas, iar Bianca a descoperit că are o reacție alergică la ananas și i s-a umflat mâna, așa că a trebuit bandajată. Prin urmare, tot pe Oana a căzut sarcina de a face munca.

Cel de-al doilea sezon Asia Express a început duminică. Nouă echipe au intrat în concurs și au pornit pe Drumul Elefantului.


Citește și: 

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei


 

Close
Închide
  Close