Mergi direct la conținut »
Ce a putut să spună Daniela Gyorfi despre George Tal. "Dacă l-aș prinde în fapt... George nu e ușă de biserică"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce a putut să spună Daniela Gyorfi despre George Tal. „Dacă l-aș prinde în fapt… George nu e ușă de biserică”

Cântăreața Daniela Gyorfi are o relație de foarte mulți ani cu George Tal, însă aceștia nu au ajuns niciodată în fața altarului. Despre relația dintre ei a comentat  artista la o emisiune de la TV.

De Dana Aramă,

Daniela Gyorfi  formează un cuplu cu George TalCei doi împreună o fetiță, Maria. Deși se înțeleg foarte bine, cei doi nu și-au oficializat relația.

„Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, nu a fost… Nu a avut actele din Germania. Am luat o pauză. A mai venit o dată cu nişte inele. Mama mea s-a internat în spital. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Este luat domnul George!… Suntem împreună de 13 ani”, a declarat Daniela Gyorfi la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

„Dacă l-aş prinde în fapt… Nicio femeie nu este proastă! George nu este ușă de biserică, fiind moldovean. Dacă te îndrăgosteşti de cineva cu adevărat nu are sens să stai cu mine nici pentru Maria, nici că mi-a murit mama, nici de milă, nici de silă, nici că suntem legaţi profesional. Nu trebuie să stea cu mine dacă nu mă iubeşte. Eu vorbesc în general…

…Nu ştii ce am păţit? Eram despărţiţi. L-am iertat cu totul. Îl iubesc, îl respect, are foarte multe calităţi. Are câteva chestii…”, a mai declarat artista, potrivit spynews.ro.

Citește și: Comercianți de obiecte vechi, un restaurator și oameni de afaceri vor fi audiați la DIICOT în dosarul „Tezaurul de la Moscova 2”!

Close
Închide
  Close