Cel de-al doilea sezon „Survivor România” a început sâmbătă, 9 ianuarie, la Kanal D. Show-ul este difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00, și este prezentat de Daniel Pavel.

UPDATE 6 iulie: Finala Survivor România 2021  se va juca sâmbătă, 10 iulie, iar Dan Pavel promite un traseu impresionant, ceva ce concurenții nu au mai văzut sau experimentat până acum.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat.

Vom avea marea finală Survivor România 2021. Consiliile vor fi în direct. Joi, vineri vom fi în direct cu dumnevoastră acolo, acasă, pentru că avem semifinalele. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România 2021”, a dezvăluit Dan Pavel. 

UPDATE 5 iulie: Elena Marin, Maria Chițu, Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zanni sunt cei care intră în ultima săptămână de Survivor România 2021.  Sâmbătă, 10 iulie, începând cu ora 20:00, la Kanal D, va avea loc finala sezonului 2, când vom afla cine pleacă acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro.

Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Recomandări
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Albert Oprea ratează semifinalele Survivor România, după ce a fost nominalizat de Maria Chițu în săptămâna individualelor.

Războinicul a intrat în cursa pentru eliminare împreună cu Elena Marin și Marius Crăciun, însă a primit cele mai puține voturi de susținere din partea celor de acasă.

UPDATE 4 iulie: După nominalizarea făcută de Maria Chițu, care a vrut să o protejeze pe Elena Marin de o posibilă eliminare, în tabăra concurenților de la „Survivor” s-au aprins mari discuții.

Zanni consideră că Maria Chițu minte și că nu ăsta ar fi fost scopul ei. Pe de altă parte, Albert așteaptă să vadă ce se va întâmpla. 

Maria Chițu: Am făcut ceea ce simt, nu m-am înțeles cu niciunul dintre ei în ultima vreme.

Maria Chițu către Elena Marin: Eu pe Zanni știi de ce nu l-am votat?

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

Zannidache este de părere că Maria minte și că nu acesta ar fi fost motivul pentru care nu l-ar fi nominalizat spre eliminare pe el. Zanni despre Maria: Știm de ce l-a votat și ea mințea…

Albert: Acum nu știu ce să zic, care sunt șansele, se poate întâmpla orice.

Elena: Mă doare piciorul, mă doare tare.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Elena Marin, după accidentarea suferită. Tot duminică seară urmează ca, în urma nominalizărilor făcute zilele precedente, cineva să părăsească emisiunea, potrivit Wowbiz.

UPDATE 3 iulie: După emoțiile primelor două jocuri individuale, tensiunea își face loc și în cel de-al treilea joc individual! Fiți alături de concurentul vostru favorit, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Sâmbătă se anunță o ediție incendiară la Survivor România, de la ora 20:00, în care Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius și Albert se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil, în cel de-al treilea joc individual din această săptămână.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

Alianțe, conflicte, lupta pentru supraviețuire, nominalizări și jocuri de culise, acestea sunt poate cele mai importante ingrediente din reality-ul Survivor România 2021 după jocurile din competiție în care se decide cine sunt câștigătorii.

Zannidache a relatat o discuție cu Elena.

„Elena: Mai știi ce a zis Moroșanu, Irisha?

Zanni: Măi, Eleno, ce treabă are cu ce vorbeam noi acum?

Elena: Hai, Zannidache! Știu că mă înjuri în fiecare zi.

Zanni: Cine te înjură, femeie?”

UPDATE 2 IULIE: Conflictul de interese dintre băieți și fete de la individualele de la „Survivor România” poate fi observat cu ușurință.

Marius Crăciun: Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților este undeva la avansați.

Zanni: „Noi suntem foarte bune. Diferența dintre noi și băieți erau în secunde. Dacă nu erau secundele alea…”. Sunt amuzante, frate.

Andrei: Maria a jucat de fiecare dată cu cele mai slabe fete. Normal că vezi o diferență și încerci cumva să te simți.

Maria Chițu: Eu spun că nu e chiar așa. Că e meritul nostru că am ajuns până aici.

Elena Marin: Îmi doresc să intru cu fiecare pe traseu, astfel să le aduc acea frustrare de care vorbesc că au în momentul de față.

Un nou concurent va fi propus spre eliminare în această seară. Câștigătorul individualelor va face o nouă propunere spre eliminare. Elena Marin este prima concurentă care a fost propusă spre eliminare la individuale, după ce Marius Crăciun a câștigat primul meci al individualelor.

UPDATE 1 iulie: Elena Marin e luată, din nou, la bani mărunți de colegul ei de echipă, Zanni, spunându-i că plângea în consiliu pentru a „cere milă” și voturi: „Mai devreme, în consiliu, bocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!”.

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează…”, va spune Marius Crăciun în ediția Survivor de pe 1 iulie.

De asemenea, și Andrei din echipa albastră a zis: „Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”.

UPDATE 28 iunie: Așteptarea a luat sfârșit pentru Faimoși și Războinicii care și-au dorit să ajungă la individuale. Începând de săptămâna viitoare, se dă startul individualelor la „Survivor România”.

Șase concurenți se vor lupta să ajungă în finala sezonului 2 „Survivor România” 2021.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale.

Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, este anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.

UPDATE 27 IUNIE: Faimoșii pierd al doilea joc de imunitate de săptămâna aceasta de la „Survivor România” și au fost nevoiți să facă nominalizări. Zanni și Sebastian Chitoșcă au votat-o pe dansatoare. Elena Marin e în pericol de eliminare de la „Survivor România”.

De partea cealaltă, în echipa Războinicilor se ivesc noi tensiuni. Maria Chițu este acuzată că a pierdut două puncte în favoarea Elenei Marin. Pe de altă parte, Războinica le reproșează coechipierilor că sunt falși.

„Una dintre bucuriile mele aici sunt traseele, nu am lăsat niciun punct Elenei. Ei au văzut astăzi într-un final că nu am lăsat pe nimeni să câștige. Mi-am pierdut echilibrul și Zanni, și Marius au căzut în apă în același loc. De azi înainte o să lupt pentru echipa mea, dar nu voi mai da mâna cu băieții.

Nu am simțit să o fac. A fost o ceartă în camp, s-a umplut paharul, am văzut aici compromisuri, falsitate și nu reușesc să mai simt în sufletul meu să am vreo interacțiune cu echipa mea.”, a declarat aceasta.

În ediția din seara aceasta, pentru unul dintre participanții de la „Survivor România” drumul se încheie. Cine va pleca acasă va putea vedea de la ora 20.00, doar la Kanal D.

„Concurentul pentru care visul Survivor România se oprește acum și aici este….”, spune prezentatorul Daniel Pavel.

UPDATE 26 IUNIE: Apar noi tensiuni în tabăra Faimoșilor de la „Survivor România”. Elena Marin este atacată din nou de către colegii ei de echipă. Zanni spune că ea are cel mai murdar caracter și că plânge ca un copil mic, deși are 33 de ani.

Zanni: Cel mai murdar caracter – Elena. Mi-e silă ca la 33 de ani să plângi ca un copil mic.

Maria: Asta este părerea voastră despre Elena?

Zanni: Cât de falsă este.

Zanni: Mă, femeie… „plâng că pierdem”

Sebastian Chitoșcă: Dacă nu erai votată, veneai aici și plângeai prin toate colțurile.

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate din această săptămână, iar Sebastian Chitoșcă riscă eliminarea de la „Survivor România”.

UPDATE 25 iunie: Survivor România 2021 se apropie de final, iar concurenții sunt din ce în ce mai tensionați. Aceștia își doresc cu orice preț să câștige toate meciurile. O ceartă neașteptată va avea loc în ediția de vineri seara, 25 iunie, între Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Cei doi s-au împrietenit imediat în Republica Dominicană, motiv pentru care tensiunile dintre ei erau tot mai puțin așteptate. Sebastian Chitoșcă: Fratele meu Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios, potrivit Wowbiz

Zanni îl imită pe Sebastian Chitoșcă: Zannidache, vorbești de scuze, ești șef pe scuze! Ești cel mai plângăcios!

Zanni, către Sebi: Nu vreau să zic, dar mie mi se pare că tu ești șeful la scuze.

UPDATE 24 iunie: Noi discuții apar în jungla din Dominicană! De data aceasta, în ambele tabere ies la iveală anumite discuții controversate, băieții fiind de-o parte a baricadei, iar cele două fete rămase în competiție, de cealaltă parte.

Elena către Andrei: Ți se pare corect că tu ai ieșit favorit al publicului? 

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Elena: Am creierul varză, simt că nu mai pot, simt că nu pot vorbi.

În ediția de joi seara, Războinicii și Faimoșii se luptă pentru recompensă! În timpul jocului, între Sebastian Chitoșcă de la Faimoși și Albert de la Războinici se aprind scântei.

Cei doi concurenți de la „Survivor” se ceartă, după un gest făcut de Albert, din tabăra albastră. Sebastian îl ia la rost și îl întreabă ce-i cu acele gesturi, deranjante, se pare, pentru el.

Sebi către Albert: Ce te încurajezi atâta acolo, mă?

Albert: Ce vorbești tu urât așa cu mine, mă? Tu pe mine să mă faci la psihic?

UPDATE 21 iunie: În ediția de duminică seară, situația a luat o întorsătură neașteptată la „Survivor România”. Publicul de acasă și-au ales favoriții.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Dacă săptămâna trecută Albert și Elena au fost cei cu cele mai multe voturi, la ultimul consiliu, favoriți au fost Zanni, de la Faimoși, și Andrei, de la Războinici. Strategiile s-au schimbat, iar Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit competiția.

UPDATE 20 iunie: Concurenții de la Survivor Grecia li se vor alătura în această seară concurenților și toți se vor înfrunta pe un traseu spectaculos.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Va fi un episod incredibil, însă, discuțiile și frustrările din campus nu au dispărut. Ba chiar sunt mai aprinse ca niciodată, mai ales după nominalizarea lui Albert Oprea. De asemenea, Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare în această săptămână.

UPDATE 19 iunie: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în al doilea joc pentru imunitate pe un traseu absolut spectaculos. Ștefan Ciuculescu, Faimosul cu care Elena Marin se înțelegea cel mai bine, acum se întoarce împotriva ei. Și el a început să împărtășească opinia lui Zanni.

„Atenția ta nu este să iei punctul, să vezi ce-ți face Zanni, să vezi cum gesticulează Ștefan, astea sunt preocupările tale în competiția asta”, i-a spus el de față cu toată lumea.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Maria Chițu pare să fie singura care mai este de partea Elenei Marin. După ce a auzit scandalul de la Faimos și a văzut că adversara ei plânge, a intervenit pentru a o liniști și l-a certat pe Ștefan. 

„Îi reproșezi că plânge atunci când pierde un punct?!”, a spus Maria. 

Ștefan Ciuculescu nici nu a vrut să stea la discuții cu Maria și imediat a izbucnit și la adresa ei și a dat-o afară din baraca Faimoșilor: „Vezi că ești la Roșii în baracă, hai, tunde-o…”.

UPDATE 18 iunie: Zanni este devastat după plecarea prietenului său Cosmin Stanciu din competiție și le-a făcut o propunere neașteptată Faimoșilor, în ediția de vineri seară.

Zanni: Este un joc psihologic pe care unii îl joacă foarte bine. Vreau să vă propun o chestie, să ne vedem fiecare de treaba lui.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Ștefan Ciuculescu: Va crește enorm de tare debitul apelor din Republica Dominicană.

Andrei: Din fericire pentru noi, din păcate pentru el și echipa Faimoșilor. E spre avantajul nostru.

Marius Crăciun: Normal că ne așteptăm oricând să se poată răsturna situația. Era așa: a. câștigăm, b. trebuie să câștigăm, c. câștigăm obligatoriu.

UPDATE 16 iunie: Unul dintre concurenți va părăsi emisiunea joi, 17 iunie. Faimoșii și Războinicii au fost chemați într-un Consiliu de urgență, acolo unde Daniel Pavel va face anunțul trist pentru unul dintre ei.

„Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amănunte în ceea ce privește unul dintre voi”, spune Daniel Pavel. Cei prezenți speră ca cel care pleacă să nu fie Cosmin, care în ultima perioadă a avut probleme de sănătate și nu a mai putut intra pe teren.

În aceeași ediție, Elena Marin are o criză de plâns la „Survivor România”. Concurenta declară că se simte în competiție ca într-un glob.

UPDATE 14 iunie: Albert Oprea și Maria Chițu sunt preferații publicului din echipa Războinicilor la „Survivor România”! Din echipa Faimoșilor, cea mai votată concurentă pe săptămâna care s-a încheiat a fost Elena Marin.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

De altfel, aceasta a nominalizat-o pe Raluca Dumitru pentru eliminare. Dintre Ștefan, Andrei, Marius și Raluca Dumitru, bruneta a avut cele mai puține voturi, așa că Raluca Dumitru a părăsit conpetiția.

UPDATE 13 IUNIE: Ștefan Ciuculescu e în pericol de eliminare la „Survivor România” săptămâna aceasta. El a primit la consiliul de nominalizare din partea colegilor lui trei voturi, în timp ce Zanni a avut un vot, iar Raluca Dumitru, unul.

În ediția din seara aceasta, Ștefan Ciuculescu începe să plângă. Faimosul a mărturisit că speră ca echipa lui să câștige jocul de comunicare pentru a vorbi cu cei de acasă.

„Merg la joc cu gândul de a câștiga și de a câștiga mai mult pentru ei”, declară el la Kanal D.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Diseară, Zanni face dezvăluiri șocante despre Elena Marin. În timpul celui mai recent consiliu pentru nominalizare, Faimoasa a remarcat faptul că îi curge sânge din nas, însă Zanni este de altă părere. Elena Marin a avut nevoie de un medic, scrie wowbiz.ro.

Zanni: M-am uitat la ea. Se uita toată lumea. Nu îi curgea niciun sânge din nas. Avea sânge pe deget pentru că s-a zgărmănit.

Ștefan Ciuculescu: Se dramatizează pe alte chestii care n-au legătură cu ce se întâmplă astăzi.

Maria Chițu: Dacă doctorul a luat-o este clar că a prins ceva, că altfel nu o lua degeaba.

Zanni: Nimic nu este sincer când vine vorba despre ea.

UPDATE 12 IUNIE: Albert Oprea riscă eliminarea de la „Survivor România”. Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor, iar în Consiliul de Eliminare din această săptămână, concurenții din echipa albastră l-au votat pe Albert.

Acesta i se confesează lui Zanni și spune că dacă Famoșii vor câștiga al doilea joc de eliminare, sunt șanse mari ca el să părăsească Republica Dominicană.

„Fără șiretlicuri, uite, ăsta e accidentat. Ce bine, putem să dăm pe el”, declară Zanni care îi ia apărarea, scrie wowbiz.ro.

De partea cealaltă e Faimosul Sebastian Chitoșcă care face o remarcă acidă la adresa lui Albert Oprea. Îl acuză pe Războinic că tot ce face este să se plângă la televizor pentru a da bine în fața telespectatorilor, mai ales că este și în pericol de eliminare.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Nu te mai victimiza doar ca să dai bine acasă! Dacă ești într-un picior dă-i drumul acasă!”, i-a spus Sebastian Chitoșca.

UPDATE 11 iunie: Urmează o nouă ediție Survivor România 2021, plină de suspans și de noi provocări.  Faimoșii și Războinicii duc o luptă crâncenă pentru totemul de imunitate și pentru recompensă

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Aceștia au de parcurs un traseu prin nămol, după cum se poate observa în imaginile de mai jos. La un moment dat Marius Crăciun se prăbușește la pământ, plin de nămol.

Cel mai probabil, obosit după lovitura finală, Marius se aruncă la pământ. Mai multe despre acest subiect veți vedea în ediția de vineri a emisiunii „Survivor România” 2021.

UPDATE 9 iunie: Mâine seară, urmează o nouă ediție a show-ului fenomen, Survivor România 2021! Războinicii și Faimoșii se luptă pentru recompensă.

După eliminarea Adelinei de la Survivor România, se pare că ies la iveală anumite lucruri.

Andrei: Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Ștefan: Surpriza mare a venit din partea favoritului, Albert.

Sebastian Chitosca: Nominalizarea l-a băgat în pământ.  

Între Albert și Ștefan izbucnește un conflict. În timp ce războinicul îl strigă pe Ștefan și vrea să-i spună anumite lucruri, faimosul spune să-l lase în pace.

Albert Oprea: Ștefane…

Ștefan: Hai, bă, gata, lasă-mă..

Ștefan: E un milog aici, care mă enervează… face ca papagalul pe aici.

UPDATE 7 iunie: În ediția de duminică seară, Albert Oprea a fost detronat de Andrei Dascălu în topul favoriților la „Survivor România”! Pentru prima dată de la intrarea sa în competiția „Survivor România”, Războinicul este favoritul publicului.

Acesta a întrerupt seria săptămânilor consecutive în care Albert Oprea a fost cel mai votat concurent de oamenii de acasă.

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit.  Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei, care sunt alături de mine.

Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat. Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult (…)”, a spus Andrei, la Kanal D.

UPDATE 6 iunie: Duminică seară urmează o nouă provocare pentru concurenții de la Survivor România, care se vor înfrunta pe un nou traseu extrem de greu.

Maria și Adelina de la Războinici sunt în pericol de eliminare, ambele fiind acuzate atât de colegi, cât și de adversari că ar fi format o alianța și că s-au folosit de restul băieților din echipă. Astfel că în echipă vor avea loc noi discuții aprinse.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Albert și Adelina par că nu mai pot ajunge la un numitor comun.

Albert: Ce vrei tu? De ce ai venit tu aici?

Adelina: Eu nu vreau nimic…

Albert: Tu ai greșit emisiunea!

Adelina: Băi, Albert, te rog frumos să nu mă iei cu lucrurile astea!

Albert: Ne-ați denigrat! Și tu și Maria

UPDATE 5 iunie: Războinicii au pierdut primul meci de imunitate al săptămânii la „Survivor România” și au fost nevoiți să facă nominalizări. Aceștia au votat-o spre eliminare pe Adelina Damian, care intră astfel la votul publicului.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Normal că mă așteptam, așa e normal să fie. Nu am cerut niciodată echipei mele să facă strategii să stau eu mai mult. De-asta mă și doare foarte tare că ei au impresia că vreau eu să mai stau un pic în competiție.

Pot să confirme, nu am venit să-i întreb nici cu cine votează, nici dacă fac strategii, nici dacă ar vrea să facă o strategie să-i scoatem în față pe cei mai votați.

Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Mă așteptam la acest vot, este votul corect și mergem mai departe”, a spus Adelina Damian.

UPDATE 4 iunie: Zanni și Adelina Damian s-au apropiat destul de mult în cele mai recente ediții de la „Survivor România”. O schimbare neașteptată de atitudine are loc acum.

La Consiliul de Nominalizare a pornit conflictul neașteptat între ei. Zanni o acuză pe Adelina că își dorește să fie faimoasă și uită că a intrat destul de repede în competiție pentru a porni un show, scrie kanald.ro.

„Pentru că ești de câteva zile aici, nu ai cum să pornești un show. E «game over» cu tine…”, spune Faimosul. Colegii lor, atât cei din echipa Faimoșilor, cât și cei din echipa Războinicilor, nu se așteptau ca Adelina și Zanni să fie protagoniștii unui scandal, mai ales că în ultima perioadă își formaseră propria alianță.

UPDATE 3 iunie: Joi, 3 iunie 2021, are loc jocul de recompensă, iar între tabăra roșie și cea albastră se duce o luptă crâncenă. Nervii se întind la maximum pe traseul de joi seara, iar atât Faimoșii, cât și Războinicii fac tot posibilul să obțină recompensa mult așteptată.

Tot joi seara, Faimoșii și Războinicii au parte de un Quiz.

Daniel Pavel: Câte ore pe zi doarme un urs koala? Concurenții Survivor sunt puși în dificultate și încearcă să dea cele mai bune răspunsuri.

UPDATE 2 iunie: O nouă ediție „Survivor România” 2021 plină de suspans și încercări grele! Faimoșii și Războinicii se luptă pentru recompense, în ediția de joi seara. Lupta devine din ce în ce mai strânsă, iar strategiile iscă noi discuții.

Sebastian Chitoșcă: Mie-mi place așa când văd că unii se dau așa după cum bate vântul.

Elena Marin: Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare.

Zanni: Nu mă afectează. Da, vreți să jucăm așa? Eu și Adelina.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Sebastian Chitoșcă: Pe noi ne-a ajutat că a rămas în competiție, că avem șanse mari să vă batem.

Adelina s-a simțit puțin deranjată de atitudinea colegilor ei, pentru că nu au avut de spus nimic după afirmația Faimosului.

Adelina: Sincer, când a zis Sebi că eu reprezint un dezavantaj, mă așteptam măcar ca ai mei doi care erau acolo, Maria cu Albert, să zică ceva…

UPDATE 31 mai: Înainte să se afle că Andreea Lodbă părăsește competiția, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat preferații săptămânii de la „Survivor România”.

Din echipa faimoșilor, încă o dată, publicul îl susține pe Zanni. „Mulțumesc din suflet. Ca de obicei am palpitații, începe să-mi bată inima când spuneți favoritul săptămânii, pentru că îmi doresc ca lumea să mă înțeleagă. Adesea mă simt neînțeles, dar vă mulțumesc că sunteți alături de mine și mă votați.

Promit celor de acasa să-mi dedic energia pe parcursul emisiunii, chiar dacă uneori mă simt fără vlagă. O să încerc să dau tot ce pot, să fiu ca la început. Sper să mai găsesc energia aia”, a spus el.

Din echipa Războinicilor, Albert e concurentul favorit.

„Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor, care nu mă lasă, deși recunosc că sunt într-o perioadă în care sunt cam obosit. Nu mă gândesc prea mult acasă neapărat sau la foame, sunt doar obosit. Sunt cinci luni petrecute aici și le mulțumesc că încă cred în mine și în visul meu.”, a declarat concurentul.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

UPDATE 30 mai: Războinicii au fost nevoiți facă nominalizări la „Survivor România”, după ce au pierdut cel de-al doilea meci de imunitate din săptămâna unificării echipelor.

Adelina Damian e cea care riscă să părăsească competiția.

„Mă încearcă și un plâns și un râs, e foarte ciudat. Există în viață lucruri interesante și lucruri importante. Cumva maturizarea a venit când am știut să fac diferența dintre lucrurile interesante și cele importante. Mi-am dat seama că pentru lucrurile interesante nu trebuie să te enervezi, să te superi, trec, ai experimentat acel lucru. Când e vorba de lucrurile importante e altceva.

Când am venit la Survivor am luat-o ca pe o experiență interesantă și după o lună a devenit importantă pentru mine. Deși sunt conștientă de această nominalizare, când îți vezi numele acolo e un sentiment ciudat. Sper ca oamenii de acasă să fie alături de noi și să țină această echipă de cinci Războinici fantastici mai departe”, a spus Adelina Damian după ce a aflat că ai ei colegi au propus-o spre eliminare.

UPDATE 29 mai: După ce s-a aflat că Sterp Culiță e descalificat de la „Survivor România”, faimoșii au pierdut primul meci de imunitate al săptămânii și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Andreea Lodbă a fost votată de patru dintre colegii săi și intră în cursa pentru eliminare.

„Mă așteptam la asta. E normal să fie așa. Sunt cea mai nou-venită în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai putin pe treseu, de aceea nu o să-i condamn.

Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă. Dacă va fi să rămân și dacă va fi ca mâine să câștigăm jocul de imunitate și să se ajungă în punctul în care Războinicii se vor nominaliza, mi-ar oferi șansa să rămân în continuare, și dacă va fi așa, o să mă bucur cât pot de mult de această competiție”, a spus Faimoasa.

UPDATE 28 mai: Totul se va schimba drastic între concurenții de la „Survivor România”, după ce echipele adversare s-au unificat.

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în această seară într-un nou Joc de Recompensă a cărui miză atârnă foarte greu. Va fi un traseu greu atât pe apă, cât și pe uscat, care le va pune concurenților aptitudinile la mare încercare.

Tot în această seară, Faimoșii și Războinicii sunt chemați să participe la un consiliu care a fost organizat pe nepusă masă.

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii trebuie să le comunice ceva extrem de important:  „Am un anunț de făcut. Este vorba despre un concurent care se află la «Survivor România» încă de la început”.

UPDATE 27 mai: În ediția de joi, 27 mai 2021, Faimoșii și Războinicii au parte de o superpetrecere, care a fost anunțată de prezentatorul emisiunii la finalul săptămânii precedente.

Începând din această săptămână, Faimoșii și Războinicii trec într-o etapă nouă în Dominicană și vor lupta fiecare pentru el.

„Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum.

Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine momentul unificării”, anunța Dan Pavel săptămâna trecută.

UPDATE 24 MAI: Zanni a ieșit favoritul publicului și a fost nevoit să facă o nominalizare. Cu părere de rău, el l-a nominalizat pe Cucu, „așa cum este corect pentru echipă”, spune el.

„Am palpitații de fiecare dată când se spune favoritul. Mulțumesc foarte mult celor de acasă care mă susțin, mulțumesc că mă urmăriți. Devine din ce în ce mai greu să votez pe cineva. Empatizez cu toată lumea. Fără oamenii de acasă nu ești ceea ce ești aici, puteam să fiu eliminat și eu. Mă simt vizat și eu, ca și colegii mei. Sunt mai multe criterii pentru care trebuie să votez azi. Simt că am greșit mult, simt că am vrut să dau un exemplu bun și nu mi-a ieșit.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

E o competiție care pe care, cine nu mai poate cedează. Dacă ar fi să fiu corect, ar trebui să-l votez pe Cucu, dacă ar trebui social, ar trebui să-l votez pe Ștefan. Cu Ștefan am avut niște conflicte, care dacă nu înțelegeam prea multe, nu aș fi închis conflictul. Cu Cucu am avut niște discuții care m-au încărcat de energie. E un băiat simpatic. Amândoi au fost asumați, sinceri și toate conflictele nu au fost cu intenție rea, ci de frică că au vrut să rămână în continuare. Am să votez așa cum consideră toată echipa că este corect. Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el.”, a spus Zanni.

Ulterior, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că artistul Cucu e concurentul eliminat.

Acesta și-a îmbrățișat colegii, inclusiv pe Zanni. Cei doi s-au luat în brațe și au început să plângă.

UPDATE 23 mai: Faimoșii au pierdut  jocul în ediția de sâmbătă seara și trebuie să voteze un nou concurent spre eliminare, după ce ediția trecută, Sebastian a fost nominalizat.

După ce concurenții din echipa Faimoșilor au votat, prezentatorul a făcut anunțul. Culiță 5 voturi. Asta te face să fii în pericol de eliminare.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Culiță a fost bucuros să-și audă numele, pentru că își dorește să plece acasă. „Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine.

Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine”, a spus Culiță.

UPDATE 22 mai: În ediția de vineri seara a „Survivor România”, Faimoșii au votat, după ce au pierdut primul joc de imunitate. Astfel că au rezultat: 4 voturi pentru Sebastian, două voturi Culiță, un vot Ștefan, un vot Zanni.

„Nu mai deschidem și ultimul vot din urnă, pentru că matematic Sebastian este nominalizat spre eliminare”, a anunțat Dan Pavel.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Sebastian nu a comentat decizia colegilor, a spus că Zanni merită să câștige „Survivor România”.

Sebastian: „Am fost un tip destul de realist și sunt și oricât de bun am fost pe traseu și social, competiția asta merită s-o câștige Zanni. El are toate calitățile, și sportive, și umane, și tot ce vrea el.”, a declarat Sebi.

UPDATE 19 mai: În ediția de joi seară, Culiță Sterp și Raluca Dumitru și-au aruncat cuvinte grele! Cei doi au provocat un scandal în toată regula în tabăra Faimoșilor.

În timpul jocului pentru recompensă, cele două vedere au răbufnit, iar Raluca Dumitru a avut un gest total necontrolat la adresa cântărețului: i-a aruncat cu nisip în față! Culiță s-a supărat tare și i-a atras atenția imediat.  

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Culiță: Cea mai falsă persoană. Faimosul a ținut să-i spună colegei lui că este „fake” și că toată lumea crede acest lucru despre ea.

După ce a auzit aceste cuvinte, Raluca i-a aruncat cu nisip în ochi coechipierului ei.

„Ești singura persoană care îmi spune că sunt fake, ok?”/„Da? Ia, uite-i… Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!”, i-a spus Culiță.

UPDATE 17 mai. Situția de duminică seara, de la Survivor România, a dat peste cap toate strategiile.

După ce inițial, nominalizați spre eliminare din echipa Faimoșilor erau, Sebastian și Ștefan, lucrurile s-au schimbat. Și asta pentru că, Ștefan a fost desemnat preferatul publicului de acasă. Drept urmare, a scăpat de eliminare.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

În calitate de favorit, el a trebuit să facă o nominalizare, reușind astfel să se salveze. Pe locul doi în preferințele publicului s-a situat Zanni.

Ștefan l-a propus spre eliminare pe Cosmin, deși i-a spus că face alegerea cu părere de rău. Zanni l-a propus pe Cucu. Din fericire pentru echipa Faimoșilor, Bogdan de la Războinici a părăsit competiția.

UPDATE 16 MAI: La Consiliul de Nominalizare din data de 15 mai de la „Survivor România” s-a aflat că Sorin Pușcașu e eliminat din competiție din cauza problemelor medicale.

Totodată, Războinicii au fost nevoiți să facă o nominalizare pentru eliminare. Bogdan este cel care a fost propus, în unanimitate, de către coechipierii săi.

„Știu că vei înțelege, tu ești un tip matur. Mi-ai dat multe sfaturi, chiar îmi place de tine. Sper să nu ieși și să plece cineva de la Faimoși, că ar fi cazul.”, a declarat Albert, colegul lui.

„Ești inima grupului, cel puțin de când a plecat Sindy, chiar sper să nu ieși.”, a spus și Adelina.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Era o decizie asumată. Înainte de consiliu, eu am vorbit cu toți colegii mei și am căzut de acord că sunt cel mai puțin experimentat din această competiție. Am zis că știu că o să fiu cel nominalizat și poate voi avea șansa de a merge mai departe în această competiție.”, a declarat Bogdan Urucu de la „Survivor România” după nominalizările făcute de colegii lui.

UPDATE 15 MAI: Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat și trist pentru unul din concurenții de la „Survivor România” 2021.

Prezentatorul competiției a anunțat scurt că „drumul tău se oprește aici!”. Este pentru prima dată când într-un Consiliu de Nominalizare, cel de-al doilea din această săptămână, un concurent este eliminat.

Înaintea marelui anunț din consiliu, toți concurenții sunt siderati de conflictul dintre Ștefan Ciuculescu, Zanni și Sebastian Chitoșcă. După altercația avută în urmă cu o zi, Zanni declara că nu este vorba despre gestul lui Ștefan față de el, ci de cei care îl țin de mână, așa cum spune Faimosul, referindu-se strict la Elena Marin, care în opinia lui îl întoarce împotriva lor, scrie kanald.ro.

UPDATE 14 mai: Vineri seara, Faimoșii și Războinicii se vor duela în primul joc de imunitate al săptămânii. Traseul este unul exclusiv la sol, iar concurenții dau tot ce e mai bun pentru a nu ajunge în poziția de a nominaliza pe cineva în consiliu.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

În ediția din această seară, tensiunile dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni iau o întorsătură neașteptată! Ștefan a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni, care a fost oprit de Sebastian Chitoșcă.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Elena Marin a încercat să îl oprească pe colegul ei, însă a fost în zadar.  Ștefan Ciuculescu: D-aia nu vă halesc, perverșilor! Eu cred că tu vrei să pleci acasă!
Elena Marin: Ștefan, te rog…

UPDATE 12 mai: Spiritele se încing la „Survivor România”, în ediția de joi, 13 mai. Albert Oprea este convins că Sorin Pușcașu, cel care este considerat și liderul Războinicilor și, de asemenea, cel cu care are cele mai multe „meciuri” în camp, s-a aliat cu o parte dintre concurenții de la echipa roșie pentru a-l înfrânge: „Împreună cu Faimoșii a încercat să mă pună la pământ, să râdă de mine…”  

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Elena Marin și Ștefan Ciuculescu au fost urmăriți de Zanni și Sebastian Chitoșcă în timp ce purtau un dialog în tufișurile din junglă. Este pentru a doua oară când Elena este „urmărită” de Zanni prin junglă.

Discuția lor a fost întreruptă de apariția coechipierilor, iar aceasta n-a apucat să-și termine ideea:

„În momentul în care nu este acel om și știi să vorbești cu băieții foarte urât de ea și o jignești…”. Imediat Zanni a reacționat dur și i-a acuzat că mint: „ De ce mințiți, mă? El tace că știe că tu ești penibilă și de asta tace”.

UPDATE 10 MAI: La consiliul de eliminare din data de 9 mai s-a aflat că Zanni, din echipa Faimoșilor, și Albert Oprea, din echipa Războinicilor, sunt preferații publicului.

„Mulțumesc din tot sufletul meu pentru cei care mă votează și mă susțin acasă! Deși mi se pare că e atât de greu să mă exprim, să mă manifest, pentru că e distanța asta atât de mare și sunt într-un loc care chiar mă simt de multe ori confuz! Simt că am ajuns totuși în sufletul lor! Vreau să oficializez în momentul de față, pentru cei de acasă, ceva bătut în cuie, că echipa Faimoșilor nu este o echipă unită, nu va fi niciodată și toate îmbrățișările și toate bucuriile și toată dragostea este doar de fațadă! În seară asta a început războiul pentru independență și pentru interese! (…)

Pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, eu înainte de consiliu, am făcut niște calcule și nu știam pe cine să votez, dar pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru că se simte puternică, că susține și Irisha niște porcării, pe care de fapt nu le susține, pentru că nu le poate argumenta, pentru chestia asta Elena o să primească votul meu cu toată dragostea, că eu nu am nimic cu ea!”, a spus Zanni la consiliul de eliminare.

Albert Oprea din echipa Războinicilor fusese propus în cursa spre eliminare, dar votul publicului l-a salvat. „Vreau să mulțumesc mult publicului că încă mă susține și că sunt alături de mine! Sunt într-o fază a competiției în care chiar am nevoie, devenim mult mai buni, devenim mult mai puțini și chiar am nevoie pentru a ajunge cât mai departe de susținerea publicului!”, a spus acesta conform wowbiz.ro.

În aceeași ediție, la consiliul de eliminare, s-a aflat că Irisha e concurenta care părăsește competiția. Ea a primit cele mai puține voturi din partea publicului și ea e eliminată din concurs după o lună. Pe 8 aprilie a intrat în competiție, iar pe 9 mai a fost eliminată.

UPDATE 9 mai: Concurenții din echipa albastră au fost nevoiți să facă nominalizări, după ce au pierdut cel de-al doilea meci de imunitate la Survivor România.

Șansele ca un Războinici să părăsească competiția la finalul săptămânii sunt de 50%. Astfel, în consiliul de eliminare de sâmbătă seara, Bogdan Urucu a primit un singur vot, la fel ca Sorin Pușcașu, în timp ce Albert Oprea a fost nominalizat de patru colegi și intră la votul publicului.

UPDATE 8 mai: Războinicii și Faimoșii se înfruntă pentru a doua imunitate a săptămânii, iar traseul din ediția din această seară, sâmbătă, 8 mai, va fi unul spectaculos, exclusiv pe apă, iar abilitățile și rezistența concurenților va fi greu pusă la încercare.

Sebastian Chitoșcă face o dezvăluire șocantă în fața unora dintre coechipierii săi:

„El nu-și dorește niciodată ca echipa asta să fie unită”, iar Zanni continuă la testimonial cu o altă declarație care anunță începerea unor conflicte de amploare la Faimoși: „Vor începe niște războaie, care e ăla mai corect, care e cel mai drept”.

Șase voturi au trimis-o pe Irisha în cursa pentru votul publicului, în timp ce Raluca Dumitru s-a salvat, ea fiind nominalizată de patru coechipieri.

Faimoasa consideră că performanțele pe care le-a avut pe traseu contează mai mult decât disensiunile pe care le-a avut în camp cu unii dintre colegi. Ea speră că nu va pleca acasă săptămâna aceasta și că oamenii de acasă o doresc în competiție.

UPDATE 7 mai: Tensiunea concurenților atinge cote maxime, iar jocul de recompensă îi face pe aceștia să lupte și mai tare. 

Raluca – Sunt tensiuni foarte mari și vor fi tensiuni și mai mari, pentru că deja s-au făcut bisericuțe. 

Zanni – Ștefan a încercat niște chestii… M-am uitat așa la Ștefan, îl cam ia la capace pe Cucu, îl cam ia de fraier. Cele două echipe se luptă pentru jocul de recompensă.

Daniel Pavel anunță care este primul concurent nominalizat pentru eliminare. Concurenții trăiesc momente de tensiune maximă și sunt conștienți de faptul că totul o să devină din ce în ce mai dificil.

UPDATE 6 mai: Un nou conflict la Survivor România are loc în această seară, de data aceasta între Faimoase.  Raluca a amenințat-o pe Elena Marin în fața tuturor. Una dintre cele mai noi concurente o acuză că joacă un rol în cadrul competiției și o amenință cu bătaia.

Raluca: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…
Elena Marin: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni: „M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege” (n.r.- o imită pe Elena Marin)

Elena Marin: Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…
Raluca: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!

Sebastian și Albert se iau la bătaie

Scene șocante la Survivor România! În timpul primului joc din această săptămâni, se pare că unii concurenți nu pot trece peste răutățile din timpul competiției.

Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă se iau la bătaie, după ce și-au aruncat vorbe dure pe traseu, potrivit Wowbiz. Faimosul este cel care se apropie ostentativ de Războinic și începe să îl împingă, după ce Albert Oprea i-a adresa mai multe injurii.

Din imagini se poate observa cum între ei intervine Culiță Sterp, care îl împinge pe colegul său din echipa roșie cât mai departe de Albert.  

UPDATE 3 mai: Maria Chițua întrerupt duminică seara, seria săptămânilor la rând în care Albert Oprea a fost cel mai votat concurent din echipa Războinicilor la Survivor România. După opt săptămâni în care a fost favoritul publicului, Albert Oprea ocupă a doua poziție în topul preferințelor celor de acasă.

În premieră la Survivor România, o concurentă nou intrată în competiție se clasează pe primul loc în voturile telespectatorilor.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Pe locul doi, după opt sătptâmâni la rând, se află Albert. Astfel că, cei doi, deși au fost propuși spre eliminare de colegii lor, niciunul nu a părăsit Republica Dominicană. Sindy a primit cele mai puține voturi de la public, așa că duminică seara și-a luat rămas bun de la colegi.

UPDATE 2 MAI: Războinicii au pierdut al doilea joc pentru imunitate și au fost nevoiți să propună un coleg pentru cursa spre eliminare. Sorin Pușcașu a fost nominalizat de două ori, în timp ce Maria Chițu a fost votată de patru coechipieri.

Astfel, Războinica intră în cursa pentru eliminare alături de Albert Oprea, care a fost propus cu o zi înainte, scrie wowbiz.ro.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Concurenții vor avea parte de șocul vieții în timpul Consiliului de Eliminare din această săptămână, iar când Dan Pavel va face anunțul incredibil: „Cel care a acumulat cele mai puține voturi în această săptămână este…”, toți vor rămâne cu gura căscată, căci nimeni nu s-a așteptat la un astfel de deznodământ. Un Războinic va părăsi în această seară Republica Dominicană.

UPDATE 30 aprilie: În Vinerea Mare, Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta într-un nou Joc de Recompensă, în cea mai nouă ediție a Survivor România, difuzată pe Kanal D.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Vor avea de parcurs un traseu complicat și solicitant din punct de vedere fizic, iar oboseala și frustrările își vor spune cuvântul asupra concurenților.

Raluca este de părere că noul concurent, Cucu,  are două fețe:  „Cucu este genul ăla care nu spune nimic. Tac, tac, tac, stau deoparte și ți-o dă când nu te aștepți, când ți-e lumea mai dragă”.

 Zanni este convins că noul concurent nu va face față condițiilor vitrege din emisiune: „Nu are ce căuta aici, asta am văzut eu, din primele secunde”.

UPDATE 29 aprilie: În ediția de joi, 29 aprilie, de la Survivor România, noi concurenții vor ajunge în Republica Dominicană.

În ediția de duminică seara, Starlin a fost nominalizat spre eliminare de Albert, care a ieșit favoritul publicului pentru a opta oară.

De asemenea, Sorin și Andrei s-au aflat pe lista celor propuși. Însă, Starlin a fost cel care și-a luat rămas bun de la echipă.

UPDATE 25 aprilie: După ce au pierdut cel de-al doilea meci de imunitate al săptămânii la Survivor România, Războinicii sunt nevoiți să facă din nou nominalizări. Concurenții din echipa albastră l-au propus pentru eliminare pe Sorin Pușcașu.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

 „Am spus că merit țînând cont că suntem doar patru băieți de votat, eu, Starlin, Marius și Andrei. Merit să fiu votat dintre ei patru, asta nu înseamnă că merit să plec acasă acum.

Consider că alte două persoane trebuie să plece, nu eu, și apoi eu dacă nu-mi revin. Suntem într-o situație critică, mi-aș dori să nu plece Starlin, de-asta am spus că vreau eu să fiu cel care pleacă. 

Sper ca publicul să vadă ce s-a întâmplat săptămâna asta, în meciul de astăzi, după meciul de astăzi, aici la consiliu.

Vreau să nu plec și să ajung în finală, dar nu-mi doresc să plece niciunul dintre băieți. Ar fi o mare suferință pentru mine. Aș vrea să mă bucur alături de ei cât mai mult de această competiție”, a declarat Sorin Pușcașu.

UPDATE 24 aprilie: Faimoșii au câștigat vineri seara, jocul de imunitate, așa că Războinicii au fost cei care au fost nevoiți să își nominalizeze un coeg, spre eliminare.

Războinicul care a ieșit de șapte ori la rând preferatul publicului riscă să părăsească competiția, după ce le-a cerut susținătorilor să nu-l mai voteze.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Albert Oprea dezvăluie că le-a spus coechipierilor să-l trimită în cursa pentru eliminare, pentru că nu a adus puncte pentru echipă.

„Chiar eu le-am sugerat colegilor să mă voteze, că e normal, mai ales din punct de vedere sportiv. Mi-am asumat și mai devreme, am adus cele mai puține puncte. Vedem de acum încolo ce va fi. Dacă am șansa să mai continui, sper să nu mai fiu pe hârtiile alea”, a spus concurentul.

UPDATE 23 aprilie: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și i-a scris soției.  Este al treilea concurent, după Zanni și Culiță, care nu respectă regulile concursului și care ar putea fi sancționat cu eliminarea din competiție.

„Am încercat să iau legatura cu soția mea.  Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni.(…). Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat.

Soția lui Sebastian
Soția lui Sebastian

Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.

Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”, a spus Faimosul.

UPDATE 22 aprilie: În această seară, la “Survivor România”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc pentru recompensă al săptămânii, asta nu înainte ca în taberele celor două echipe să se iște conflicte între concurenți, în urma strategiilor făcute.

În ediția din această seară de la “Survivor România” se va întruni, încă o dată, un Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chitoșca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel va face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chitoșca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va veni cu o decizie asupra acestor abateri. Culiță Sterp s-a indepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în jungle.

Sebastian Chitoșca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure

UPDATE 19 aprilie: Ștefan Ciuculescu este noul membru al echipei Faimoșilor la Survivor România. Rapidistul, care a intrat în competiție duminică seara, 18 aprilie, este pregătit să înfrunte condițiile grele din Dominicană și să dea tot ce are mai bun pe trasee.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Ștefan Ciuculescu este încrezător că atitudinea sa de învingător îi va influența și pe colegii săi. 

„Sunt sigur că starea de spirit pe care o am în momentul acesta o vom avea cu toții de acum încolo. Mă ajută felul meu de a fi și încrederea pe care o am în ei (Faimoși)”, a declarat Ștefan Ciuculescu la intrare în competiția Survivor România.

UPDATE 18 APRILIE: Daniel Pavel a anunțat că doi dintre concurenți au încălcat regulamentul, iar împotriva lor vor fi luate măsuri.

„Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!”, a spus prezentatorul. Tot el anunță în Consiliul de duminică, 18 aprilie, că încă un concurent va părăsi competiția.

UPDATE 17 APRILIE: Faimoșii au pierdut primul meci de imunitate al săptămânii la un scor de 10-5. Vedetele au făcut nominalizări, iar patru voturi au mers către noua concurentă din echipa Faimoșilor, Irisha.

„Mă așteptam, pentru că s-a vorbit că se va vota în funcție de punctele aduse săptămâna asta. Eu am adus cu unul mai puțin decât Raluca. Unii nu au ținut cont. Eu am încredere în publicul meu de acasă, mereu când am fost pusă în situația asta, oamenii au fost de partea mea. Sper că și de această dată să se întâmple la fel.

Știu că nu e decizia finală. Mâine mai există un joc pe care o să-l câștigăm și o să fie unul de la Războinci. Și o să iasă de la Războincii. Știu că ei nu și-au dorit și s-a mers pe premisa cine aduce mai multe puncte. Vreau să-i rog pe oamenii de acasă să mă voteze și le mulțumesc”, a declarat Irisha.

UPDATE 14 aprilie: În ediția de joi seara, 15 aprilie, Dan Pavel va face un anunț șocant în prima ediție a „Survivor România” din această săptămână. Un concurent va fi eliminat.

Se va organiza un Consiliu de Urgență fulger chiar la finalul Jocului pentru Recompensă, iar un concurent va fi eliminat și va părăsi Republica Dominicană.

Dan Pavel va face anunțul pe care niciun concurent nu va vrea să-l audă: „Ne vom lua rămas bun de la un concurent”. De asemenea, în prima ediție a săptămânii vor avea loc certuri monstru între concurenții celor două tabere și nervi întinși la maximum.

UPDATE 12 APRILIE: Mellina a fost eliminată de la „Survivor România”. În cursa pentru eliminare de acum au intrat Mellina și Sorin, votat de Albert Oprea, din echipa Războinicilor, și Jador, alături de Elena Marin, care a fost propusă de Zannidache, de la Faimoși. În urma voturilor date de publicul emisiunii, Mellina e concurenta care părăsește competiția din Republica Dominicană. Aceasta a făcut și câteva declarații după ce s-a aflat verdictul.

„După primul traseu la «Survivor», fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevantă ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina.

UPDATE 11 aprilie: Cel de-al doilea meci de imunitate din această săptămână la Survivor România a fost câștigat de echipa albastră, cu scorul de 10-9. Războinicii s-au impus în proba de ștafetă, după ce Cosmin Stanciu a reușit egalarea pentru la Faimoși la 9-9.

Concurenții și-au dorit să câștige imunitatea pentru a nu fi nevoiți să se voteze între ei pentru eliminare. Faimoșii sunt puși în dificultate pentru că, susțin ei, în competiție au rămas cei mai buni sportivi, potrivit Wowbiz.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Eu m-am agitat foarte rău când am văzut că am prins avantaj după greșeala lor, dar s-a întâmplat ceva la topogan și Sindy a luat avantaj.

Când am văzut ridicat steagul lor nu am mai fost calm. Am deraiat de la  concentrare. E spectaculos cum am ajuns la 9-9, de-asta doare mai tare, că se putea. Să sperăm că am învățat ceva din eliminarea de săptămâna trecută și nu o să ne dăm mai rău la picioare pentru ce vine”, a spus Zanni.

UPDATE 10 aprilie: Se ascut cuțitele în echipa Faimoșilor, după eliminarea Anei Porgras din competiție.

Certurile iau amploare, iar dacă până acum a fost calmă situația în echipa roșie, se pare că abia acum începe „războiul”. Zanni face declarații controversate în ediția de sâmbătă, 10 aprilie, a emisiunii Survivor România 2021

În ceea ce o privește pe Elena Marin, se pare că aceasta încearcă o alianță cu Irisha și Raluca Dumitru, pe care le avertizează pe la colțuri.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Raluca Dumitru: O să vedem adevărata lor față când nu o să avem imunitate.

Zanni: Mamă, o să fie război în echipa asta.

UPDATE 9 aprilie: În această seară, Faimoșii și Războinicii se luptă pentru primul joc de imunitate al săptămânii. Concurenții sunt puși în fața unui traseu diferit, la care punctele forte sunt atenția și echilibrul.

Concurenții din ambele tabere dau tot ce este mai bun pentru a nu propune pe cineva la consiliul spre eliminare. După un traseu greu, cu mulți nervi, vine și consiliul de nominalizare.

Vechi conflicte se reaprind în echipa Faimoșilor, după venirea celor două colege

Zanni: Ți-a picat fața când ai văzut că au venit și ele două.

Elena Marin: Poftim?!

Zanni: Lasă, cum să nu începem… Ce jigniri, mă, Eleno, cine te-a jignit?!

Zanni o ironizează pe Elena Marin: „Zanni, să nu începem din nou cu jignirile”. Formula de final e cu Elena, dar când te văd că ești atât de șarpe… ochi  de șarpe și zici că nu te așteptai. Îi păcălește pe cei din jur.

UPDATE 7 APRILIE: Episodul „Survivor România” de joi, 8 aprilie, aduce vești bune Faimoșilor și Războinicilor. Patru concurente intră în cea mai dură competiție pentru supraviețuire din Dominicană.

Două dintre concurentele care au acceptat provocarea „Survivor România” 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public. Urmează ca numele celorlalte două fete să se afle în timpul ediției de joi, 8 aprilie.

Prezentatorul emisiunii „Survivor România” 2021 le-a dat o veste bună echipelor din Republica Dominicană.

„Survivor România este o competiție și are surprize peste surprize. Haideți să le primim pe noile coechipiere”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

UPDATE 5 APRILIE: Jocul de comunicare și miza suplimentară – sacii de dormit – puse la bătaie aseară, la „Survivor România”, au fost câștigate de Faimoși, la ștafeta mixtă, cu scorul de 10 la 9, punctul victoriei fiind adus de Zanni și Ana Porgras, după o revenire spectaculoasă a echipei roșii.

Consiliul de eliminare de aseară i-a avut în prim-plan pe nominalizații săptămânii spre a părăsi competiția „Survivor România”: Sebastian, Ana Porgras, de la Faimoși, și Mellina și Marius, de la Războinici.

Albert a fost din nou preferatul publicului, acesta indicându-l spre eliminare pe Marius, iar din echipa Faimoșilor, Jador s-a clasat pe primul loc în preferințele celor de acasă; Faimosul a indicat-o pe Ana Porgras spre eliminare, cea care a întrunit și cele mai puține voturi din partea publicului, astfel fiind eliminată din competiție.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Nu mă așteptam! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Dar se pare că acesta a fost drumul meu la «Survivor». Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puternică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginam că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras, în aplauzele tuturor. Zannidache a fost dărâmat de această eliminare, Faimosul nu a reușit să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în hohote de plâns, după plecarea Anei Porgras.

UPDATE 2 aprilie: O nouă ediție incendiară „Survivor România” are loc vineri, 2 aprilie! Faimoșii primesc o veste neașteptată despre Jador chiar înainte de joc.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Faimoșii nu îl mai vor în echipă pe Jador, cel mai controversat concurent din echipa roșie. După ce s-a accidentat grav pe traseu, Faimosul a revenit pe bancă, dar lucrurile nu s-au liniștit.

Colegii îl judecă pentru felul său de a fi în fiecare zi. Mai mult decât atât, Zanni spune lucrurilor pe nume și își spune părerea despre adevărata față a cântărețului.  

Înaintea consiliului de eliminare, Daniel Pavel face un anunț neașteptat despre Jador: „Faimoșilor și Războinicilor, am un anunț important de făcut pentru voi. Este vorba despre un membru al echipei Faimoșilor și anume despre Jador”.

UPDATE 1 aprilie: Joi, 1 aprilie, înaintea meciului de Recompensă din această săptămână, Faimoșii au parte de un nou conflict în tabără și multora nu le vine să creadă că este vorba de cea mai dură alianță care s-a făcut până acum la Survivor România 2021.

Este vorba despre cea formată din Zanni, Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu și Culiță Sterp.

Mai mult, cel care s-ar fi enervat foarte tare și a răbufnit a fost Culiță Sterp. Și bineînțeles că Elena Marin nu a rămas indiferentă la tot ce se întâmplă în echipa ei.

Mai ales că această alianță sau mai bine zis cei care au format-o i-au adus acuzații și jigniri grave de-a lungul competiției Survivor România 2021.

„Săptămâna asta a început cumva complicat. Am văzut ceva surprinzător, că s-au certat cei din echipa Fantastică”. Enervat, Sebastian s-a refugiat în pădure unde a declarat că: „Nu accept să fie măturat cu mine pe aici…”

UPDATE 29 martie:După ce au pierdut ambele meciuri de comunicare, Războinicii știau că după această săptămână vor rămâne cu un om în minus.

În cursa pentru eliminare au intrat Mellina, Maria Hângu, Starlin și Sindy. Publicul a decis ca Maria Hîngu să fie concurenta din echipa Războinicilor pentru care aventura Survivor România ia sfârșit.

„Am simțit, toate semnele duceau aici. Ar fi fost ceva wow dacă nu aș fi fost eu. Survivor este cea mai frumoasă experiență și m-a construit în continuare ca om.

Nu am cuvinte ce înseamnă Survivor. Îmi pare bine că am rezistat trei luni, nu am avut momente în care să pic, am parcurs toate traseele, am evoluat sportiv în competiție.

Mă bucur că am ajuns până aici. Acum, un nou început acasă. Survivor continuă pentru mine acolo”, a declarat Maria Hîngu, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

De asemenea, Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Survivor România” din cauza unor probleme de sănătate. Medicii i-au interzis să mai intre pe traseu.

UPDATE 28 martie:  Pentru prima oară de la începutul sezonului 2 Survivor România, concurenții se vor lupta pentru o recompensă ce nu constă în provizii.

Daniel Pavel a anunțat săptămâna aceasta că miza meciului este incredibilă.  „Echipa care câștigă jocul de astăzi primește drept recompensă participarea la concertul lui Jason Derulo !”,  a anunțat prezentatorul Survivor România.

Jador este prezent pe banca Faimoșilor și îi susține cum știe mai bine, chiar dacă nu poate juca. O tactică a cântărețului este să le distragă atenția Războinicilor.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Pentru că Faimosul continuă să țipe și să îl atingă, Războinicul este la un pas să-l lovească pe manelist. Între cei doi a intervenit Sorin Pușcașu, chiar înainte ca Starlin să lanseze un pumn spre Jador.

Marius Crăciun a fost primul concurent nominalizat spre eliminare la Survivor România, după ce Războinicii au fost înfrânți de Faimoși.

De asemenea, în ediția de sâmbătă seara, Maria a fost propusă spre eliminare, după ce a fost votată de colegi pe criterii sportive. Rămâne de văzut cine va fi preferatul publicului, pe care telespectatorii îl vor afla în această seară.

„Îmi pare rău că nu a fost un alt nume sau numele meu, acum vor fi patru oameni spre eliminare. Mă așteptam să fiu pe biletele alea, a ieșit aceeași strategie proastă pentru că nu am vorbit înainte ca să nu mai ieșim doi în aceeași seară”, a spus Maria la Kanal D.

UPDATE 27 martie: Tensiunile în echipa Războinicilor și acuzațiile își fac simțite prezența, în urma ultimului consiliu de nominalizare.

Marius Crăciun din echipa albastră a fost propus spre eliminare, iar acest lucru a stârnit nemulțumire între unii dintre Faimoși. Sindy s-a arătat nemulțumită de parcursul lui Sorin, pe care îl acuză că este slab pe traseu.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Deși nu a intrat încă pe traseu pentru a-și ajuta echipa, Jador continuă să își susțină echipa de pe bancă și să le atragă atenția Războinicilor atunci când greșesc. Starlin a răbufnit la adresa Faimosului și l-a numit un „bufon”.

În ediția de vineri seara, Starlin a ajuns la capătul puterilor.  „Ești un bufon, frate! Intră și joacă-te ca un bărbat!”, i-a spus acesta lui Jador, care este încă accidentat.

UPDATE 25 martie: Faimosul Jador, de la „Survivor România”, împlinește astăzi 26 de ani, departe de cei dragi, dar luptând cu toate forțele în cel mai intens reality televizat, pentru a demonstra că are toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor.

Astăzi, chiar de ziua fiului său, mama acestuia mărturisește că dorul de acesta o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea  de care se bucură faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin  mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie. 

„Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic.

Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui „, a spus mama lui Jador.

UPDATE 22 martie: În acastă săptămână au fost nominalizați Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă din partea Faimoșilor și Sorin Pușcașu, Maria Hîngu și Mellina din echipa Războinicilor.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

În urma voturilor acordate de publicul „Survivor România”, cea care părăsește competiția din Dominicană este Andreea Antonescu.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit.

Pe de o parte sunt tristă, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții, dar sunt fericită, pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a spus Andreea Antonescu.

UPDATE 18 martie: În ediția de joi, de la Survivor România, concurenții vor duce o lupte aspră pentru a câștiga proba de recompensă. Jador se întoarce în echipa Faimoșilor, iar discuțiile aprinse dintre Zanni și Elena continuă.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, face declarația momentului! Jador revine în echipa Faimoșilor, după ce a suferit o accidentare gravă.

Jocul pentru recompensă îi face atât pe Faimoși, cât și pe Războinici să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga.

UPDATE 15 martie: Romina a fost cea care a părăsit „Survivor România” în ediția de duminică seară, după ce Andrei, care s-a clasat pe locul doi în preferințele publicului, a nominalizat-o.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Atunci când am intrat în concurs am spus că voi vota pe criterii sportive. În prezent nu am pe cine să votez, toți sunt buni. Am avut puțin timp să mă decid și sper din suflet să nu iasă.

Motivul este că majoritatea punctelor aduse au fost aduse cu verigile slabe de la Faimoși. Acea persoană este Romina”, a fost nominalizarea lui Andrei.

„Nu mă surprinde, mă așteptam să fiu nominalizată, dacă așa a decis colegul meu (n.r.: Andrei)”, a declarat Romina.

Sorin, Romina, Sebastian și Andreea Antonescu au fost cei patru nominalizați de la Survivor România de duminică, 14 martie.

UPDATE 14 martie: După ce în ediția de vineri seară Războinicii au pierdut jocul de imunitate și au fost nevoiți să nominalizeze un coleg, pentru a părăsi competiția, acesta fiind Albert, sâmbătă, 13 martie, a venit rândul Faimoșilor, care au pierdut jocul. Aceștia o vor cu orice preț pe Andreea Antonescu acasă, așa că au nominalizat-o din nou.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Andreea Antonescu a intrat de trei ori pe traseu și a pierdut de fiecare dată. Cântăreața recunoaște că nu are calitățile necesare unei sportive.

UPDATE 13 martie: Echipa Războinicilor a pierdut primul meci de imunitate al săptămânii la Survivor România, în ediția de vineri seară, iar concurenții au fost nevoiți să facă nominalizări. Albert Oprea a fost cel care și-a auzit numele de cele mai multe ori. Săptămâna trecută acesta a fost preferatul publicului de acasă.

„Sunt cumva relaxat, pentru că mă așteptam, nu e o surpriză. Mă așteptam de când am pierdut jocul de imunitate, de-asta mi-am dori să-l câștigăm.

Săptămâna trecută, când am fost nominalizat, am avut o stare proastă, dar imediat după am primit un mesaj video de la mama mea, care mi-a spus să-mi urmez scopul și visul.

I-am făcut o promisiune, că nu voi renunța la misiunea mea oricât de greu va fi, oricât de neplăcut mă simt. Nu e o situație confortabilă. După mesajul de la mama mea, am fost votat preferatul publicului și asta mi-a dat putere și motivație.

Mă simt alt om, care poate să ducă lupta până la capăt. Chiar dacă sunt votat de colegii mei, îmi voi urma visul, le promit asta. Voi lupta și voi rezista oricât va fi nevoie.

Fac apel la telespectatori, pentru că nu vreau să plec și am nevoie de susținerea lor. Doar cu ajutorul lor pot ajunge până la final și pot să-mi urmez visul. Colegii doar mă pot propune, publicul decide când plec”, a spus Albert Oprea.

UPDATE 11 martie: Zilele trecute, Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru recompense și pentru imunitate, iar în ediția de joi seară, 11 martie, vor avea jocul de recompensă, ceea ce va face ca spiritele să se încingă și nervii să se întindă la maxim, însă și luptele dintre concurenți să fie crâncene, iar fiecare va da tot ce poate în confruntare.

Zanni declară război, după ce a fost nominalizat de Elena Marin. Pentru prima oară de la debutul competiției Survivor România 2021, o femeie din echipa Faimoșilor a primit cele mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru recompensă. Pe durata traseului apare un conflict între Cătălin Moroșanu și Starlin. Cei doi își aruncă cuvinte grele.

UPDATE 8 martie: Musty a fost eliminat de la Survivor România, în ediția de duminică, 7 martie.

„Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru că aveam nevoie de mai multă hrană. Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla. Am emoții, dar nici prea multe.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta.

Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine. Sunt  mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor”, a spus Musty.

UPDATE 5 martie: În ediția de vineri seara, Jador trece prin momente cumplite în timpul traseului.

Faimosul luptă până la capăt, însă, din nefericire, se lovește la picior. Medicul intervine imediat și îi acordă îngrijiri. Concurentul are dureri uriașe, iar coechipierii lui sunt îngrijorați de starea acestuia.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Faimosul urlă de durere, iar toți concurenții sunt șocați că-l văd într-o astfel de ipostază neplăcută.

În ediția de vineri, 5 martie 2021, vedem și primul consiliu de nominalizare al săptămânii. Echipa pierzătoare va nominaliza un coechipier spre eliminare. 

UPDATE: 1 martie: Publicul „Survivor România” a decis ca Majda să fie cea care părăsește competiția, în ediția de duminică seara, 28 februarie. Actrița a primit cele mai puține voturi, iar Roxana Nemeș și Elena Marin își continuă lupta pentru supraviețuire în Dominicană.

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete.

Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei, să-i transforme, să fie o echipa unită. «Survivor» nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați.

Dacă energia nu e bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus cu ochii în lacrimi Majda.

UPDATE 28 februarie. Competiția „Survivor România” continuă și duminică seara, 28 februarie, când vom afla care este următorul concurent de la Faimoși, care va pleca acasă. În această seară, va fi, poate, cel mai înverșunat joc pentru comunicare de când au ajuns în Dominicană, iar acum se va vedea determinarea concurenților.

Determinat să audă vești de la familie atât pentru el, dar și pentru colegii de echipă și să aducă cât mai multe puncte echipei sale pentru a câștiga premiul din această seară, Jador nu mai ține cont de riscuri și dă tot ce poate pe traseu, potrivit Wowbiz.

În lupta acerbă pentru a câștiga confruntarea, Jador se accidentează și are nevoie de îngrijirile medicilor, care-l transportă de urgență la cel mai apropiat spital. Acesta nu va participa la consiliul din această seară.

UPDATE 27 februarie: Pentru prima oară de la începutul competiției, Jador nu a jucat un meci de imunitate la „Survivor România”. Faimosul are probleme de sănătate și a nu primit acordul medicului pentru a intra pe traseu.

„Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort, am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor (…)”, a spus artistul în cadrul emisiunii de vineri seară.

Joi seară, alți patru concurenți au intrat în competiție. Szidonia (Sindy) Szasz, Andreea Antonescu, Marius Crăciun și Romina Geczi s-au alăturat celor două echipe din Republica Dominicană.

UPDATE 22 februarie: În ediția de duminică, 22 februarie, publicul Survivor România a decis ca Simona Hapciuc să plece din competiția din Dominicană.

În urma voturilor, actrița este cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori.

Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce am făcut în această competiție. 

Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebui să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, spune concurenta la Kanal D.

UPDATE 19 februarie: În ediția de joi seară, Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România, din cauza problemelor de sănătate. Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel, care a dat vestea în Consiliul de urgență pe care l-a organizat.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Medicul de la Survivor România a decis că Alexandra Stan nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic.

UPDATE 18 februarie: În ediția de joi, 18 februarie, Cătălin Moroșanu face declarații șocante despre Culiță Sterp, dar și despre Zanni și Sebi. 

„Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față.

Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre – Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Tot în ediția de joi, 18 februarie, de la Survivor România 2021, concurenții vor fi nevoiți să se lupte pentru  recompensă, care a fost aleasă chiar de către public.

Prezentatorul emisiunii anunță faptul că va exista un consiliu de urgență.   „Circumstanțe speciale au determinat existența acestui consiliu de urgență!”, a spus Daniel Pavel

UPDATE 15 februarie: Mihaela este concurenta eliminată de la „Survivor România”, în ediția de duminică, 14 februarie. 

Deși Mihaela Berteanu este o concurentă nouă la Survivor România, se pare parcursul ei în competiție nu avea să fie unul foarte lung. Ea a fost propusă spre eliminare de Marilena, iar în urma voturilor telespectatorilor, ea este cea care va pleca acasă.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire. Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atâta cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi”, a spus Mihaela la Kanal D.

UPDATE 14 februarie: Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii de la “Survivor România”, disputat aseară, și cel de-al doilea Consiliu de nominalizare au ținut curioșii în fața micilor ecrane, la Kanal D.

În jocul de aseară de la “Survivor România”, Faimoșii au ieșit învingători, cu scorul de 10 la 6, pe traseu au intrat, din partea echipei roșii, Sebastian Chitosca și Cătălin Moroșanu, iar din partea Războinicilor, Alin și Starlin.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Pe lângă imunitate în fața eliminării de săptămâna această, de la “Survivor România”, Faimoșii au intrat și în posesia unui premiu suplimentar, un tort de caramel.

Alin a fost votat de echipa sa, în unanimitate, spre eliminare, și trimis la “mâna publicului”, cel care decide cine părăsește competiția. Astfel, Războinicul s-a alăturat Marilenei, cea  nominalizată de echipa, în primul Consiliu al săptămânii.

UPDATE 13 februarie: Săptămâna a început prost pentru Războinici, pentru că, după ce au pierdut meciul de recompensă în fața Faimoșilor, au fost înfrânți și în meciul pentru imunitate la diferență mare de punctaj.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Echipa albastră a făcut astfel nominalizări pentru eliminare, iar concurenta care și-a auzit de cele mai multe ori numele a fost Marilena.

Războinica susține că nu și-a dorit să-și dezamăgească echipa, însă problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă au demoralizat-o.

UPDATE 12 februarie: După ce au fost nevoiți să facă față unui traseu dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a determinat să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Faimoșilor au reușit să câștige primul joc al săptămânii la „Survivor România” 2021, jocul pentru recompensă.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

După o luptă strânsă, în final, Faimoșii și-au adjudecat victoria, punctul decisiv fiind adus de Sebastian, cel desemnat de echipă pentru proba de îndemânare.

Astfel, echipa a intrat în posesia mult râvnitului premiu ales de public, mai exact, un coș plin cu legume proaspete.

UPDATE 11 februarie: Joi, la „Survivor România”, se va disputa jocul pentru recompensă, concurenții celor două echipe se vor duela pentru unul dintre premiile votate de public.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Astfel, fanii au avut de ales, pentru echipa câștigătoare din această seară, între porții de cheescake și un coș cu legume, vot ce a fost exprimat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii, survivorromania.oficial

Jador regretă plecarea Georgianei Lupu

Conștiința nu îi dă pace lui Jador, după eliminarea Georgianei Lupu din competiție, în urma nominalizării pe care chiar acesta a făcut-o. Faimosul își exprimă deschis regretul cu privire la eliminarea Georgianei de la „Survivor România”.

„Mie chiar îmi pare rău că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă, avea un suflet bun, din tot ce este aici”, spune cu mâhnire Jador.

UPDATE 8 februarie: În ediția de duminică seară, 7 februarie, Faimoasa Georgiana a fost nominalizată pentru eliminare de colegul ei Jador, cel care este în această săptămână preferatul publicului, iar în urma voturilor ea este concurenta care va părăsi competiția.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus.

Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat”, a spus Georgiana în cadrul emisiunii de la Kanal D.

UPDATE 5 februarie: În ediția de joi seara, 4 februarie, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o surpriză de proporții.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Primul concurent care se alătură Războinicilor este Andrei Dascălu, Mihaela Berteanu este cea de-a doua concurentă care se alătură echipei albastre. În echipa Faimoșilor a intrat joi seara Ana Porgras și fotbalistul Sebastian Chitoșcă.

UPDATE 3 februarie: Gimnasta Ana Porgras va face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România sezonul 2, după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate. Acum, aceasta este pregătită să dea totul pe teren.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viața de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.  Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

UPDATE 1 februarie: După ce au pierdut două jocuri consecutive pentru imunitate, Războinicii au trebuit să se despartă, duminică, de un membru al echipei lor. Cei trei concurenți propuși pentru eliminare au fost Andreea Moșneagu, Marilena Cuciurean (ambele votate de colegii lor) și Alin Sălăjean (propus spre eliminare de Sorin Pușcașu, concurentul votat de public).

La finalul ediției, Andreea Moșneagu a fost cea care a părăsit competiția Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

Tot duminică, a avut loc un nou joc tensionat între Faimoși și Războinici, miza fiind comunicarea. Jocul a fost câștigat de Războinici, care au avut ocazia să primească mesaje video de la cei dragi.

UPDATE 31 ianuarie: A fost tensiune amețitoare și aseară, la „Survivor România”, în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, în urmă căruia au ieșit învingători Faimoșii, cu un scor de 10-4, pe un traseu extrem de solicitant.

Zannidache a fost concurentul care a adus punctul câștigător, în bătălia epuizantă cu Musty. Efortul Faimoșilor le-a adus acestora, pe lângă imunitatea echipei în Consiliu, și alimente, un coș generos cu ouă și ulei.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

În Consiliul de imunitate, foarte încărcat emoțional, Marilena a fost nominalizată de echipa sa; au ieșit la iveală tensiuni mari în rândul Războinicilor și un cutremur emoțional și de repoziționare a alianțelor în interiorul echipei albastre pare iminent.

„Îmi place să fiu sinceră și asumată. Votul fiecăruia din echipă a fost bine întemeiat. Sper din suflet să rămân în competiție cu ajutorul celor de acasă”, a spus Marilena după aflarea nominalizării.

În această seară, urmează un nou Consiliu de eliminare, așadar telespectatorii vor avea parte de deznodământul săptămânii și vor afla cine urmează să părăsească competiția „Survivor România”.

UPDATE 30 ianuarie. În ediția de vineri seara, 29 ianuarie, a fost un efort supraomenesc din partea tuturor concurenților în timpul jocului, pe parcursul căruia Faimoșii au dovedit că au avut o strategie bine pusă la punct, dar și o bună comunicare în timpul evoluțiilor lor. 

Scorul detașat de 10 la 4 i-a ușurat pe Faimoși de povara Consiliului de Imunitate, dar i-a aruncat pe Războinici în corzile tensiunii maxime. 

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Războinicii au propus-o spre eliminare pe Andreea, cei mai mulți invocând în alegerea lor faptul ca aceasta este accidentată și nu ar mai putea face față în viitorul apropiat unor confruntări.

„Intrarea mea în concurs… am luat-o ca pe o joacă, nu mi-am dat seama că e atât de greu! Îmi doresc să merg în continuare la joc (n.r. – pe trasee). (…) Vă mulțumesc!”, a spus Andreea, vizibil afectată de alegerea colegilor săi.

UPDATE 25 ianuarie: Costi Ioniță și Roxana Nemeș au fost nominalizați de echipa Faimoșilor. Alexandra Stan a fost nominalizată de Zanni, care a fost cel mai votat concurent de la Faimoși. Din păcate, în ediția de duminică seara, 24 ianuare,  cel care a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost Costi Ioniță.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Cum să zic.. Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”,a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii.

UPDATE 22 ianuarie: Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă, în ediția de joi seara, 21 ianuarie.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.

În lupta pentru recompensă, Cătălin Moroșanu s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoșilor: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini.

„Mi se pare că nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om superputernic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, spune cu ochii in lacrimi Alexandra Stan.

UPDATE 20 ianuarie. Kanal D a anunțat noi modificări în programul de difuzare. Dacă până acum, Survivor România 2021 era difuzat cinci zile pe săptămână, începând din 21 ianuarie, confruntările dintre Faimoși și Războinici vor putea fi văzute patru zile pe săptămână. Astfel, miercuri, 20 ianuarie, show-ul nu va fi difuzat, următoarea bătălie dintre cele două echipe urmând să fie difuzată joi.

Vezi care este programul Survivor România 2021.

UPDATE 18 ianuarie. În ediția de duminică seară, 17 ianuarie, a avut loc prima eliminare la Survivor România.

Nu a fost nicio surpriză pentru artistă că a fost nominalizată de colegii săi, iar publicul i-a respectat dorința de a se întoarce la copilul ei. Cât despre colegii săi, cântăreața are numai cuvinte de laudă. Ea spune că Faimoșii sunt ca familia ei.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna.

UPDATE 17 ianuarie. Războinicii au fost nevoiți să facă pentru prima oară nominalizări, iar cel propus spre eliminare a fost Sorin Pușcașu.  După ceremonia de consiliu, toți membrii din echipa Războinicilor au discutat care au fost motivele reale din spatele nominalizărilor.

„Dacă cele trei persoane m-au votat pe mine. Acolo a fost clar o strategie. Cineva a venit cu o idee și restul l-au urmat.

Aici se rupe echipa. Eu am realizat strategia ei, știu cine este capul. Pot să-mi dau seama din priviri. Cred că strategia a plecat de la Albert și cred că cei trei ar trebui dezbinați pentru ca echipa să funcționeze”, a spus Sorin la Kanal D.

UPDATE 16 ianuarie: În urma conflictului cu Georgiana Lupu, Starlin a fost penalizat pentru următoarele trei jocuri de la Survivor România. Războinicul nu va mai avea dreptul că beneficieze de recompensă, asta în cazul în care echipa sa câștigă.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„În urma situației tensionate pentru echipa voastră, Războinicilor, am hotărât.

Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.

Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continue aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor.

Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

UPDATE 15 ianuarie: În urma unui scandal cu echipa Războinicilor și, mai ales, cu Musty, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de aseară. În drum spre probă, Războinicii au discutat despre cât de important este jocul de imunitate, dar și să rămână uniți.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Ținând cont că este al patrulea joc astăzi, despre ce credeți că este? Eu cred că este de imunitate. În momentul în care jucăm pentru imunitate, nu ne mai interesează nimic. Jocul de imunitate e cel mai important”, le-a transmis Alin colegilor.

Înainte de începerea jocului pentru recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a mărturisit că decizia privind continuitatea Georgianei în echipa Războinicilor urmează să fie luată în câteva zile.

El a subliniat faptul că un asemenea comportament nu poate fi acceptat la Survivor România.

UPDATE 14 ianuarie: În ediția de miercuri seara, Faimoșii au pierdut încă un meci în fața Războinicilor. Jocul dintre echipe a fost unul palpitant și a ținut publicul cu sufletul la gură.

Echipa Faimoșilor a pierdut, deși în primă fază a reușit să se impună în fața Războinicilor. Aceștia din urmă au răsturnat scorul și au reușit să câștige cu 10-7, după un meci palpitant. Cele două echipe au luptat pentru provizii.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Am avut reacția asta la final pentru că a ajuns la mine găleata goală, ce să fac cu ea? Să o pun în cap.

A trebuit să arunc înapoi. Dacă venea găleata plină sunt sigur că aveam șanse. Nu vreau să dau vina pe nimeni”, a spus Culiță Sterp de la Survivor România , după ce a pierdut punctul decisiv.

„Eu m-am ofticat foarte tare, recunosc, s-a întâmplat la fel ca la Culiță. Am avut de două ori șansa și chiar am crezut că am șanse să câștig, însă a ajuns găleata goală. Îmi doream foarte mult să câștigăm. De asta am reacționat așa”, a spus Alexandra Stan, potrivit Wowbiz.

UPDATE 13 ianuarie: Kanal D a anunțat că ora de difuzare a noului sezon „Survivor România” se modifică. Dacă anterior emisiunea ar fi trebuit să fie difuzată în zilele de miercuri și joi de la ora 22.30, începând de astăzi, 13 ianuarie, emisiunea va fi difuzată de la ora 22.00

UPDTATE 11 ianuarie: Una dintre noutățile noului sezon a fost numele prezentatorului. Deși toată lumea se aștepta să îl revadă pe Dan Cruceru, ei bine, locul lui a fost luat de Daniel Pavel.

El a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. 

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Daniel Pavel a fost redactor-șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România.  A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont surprinzător pentru 2021.

Concurenți Survivor 2021

Echipa Războinicilor

Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Războinicii au intrat în forță în concurs, iar în primele două ediții aceștia au demonstrat că formează o echipă puternică, învingându-i pe Faimoși.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

„Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la  echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet ca emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția „Survivor România.

Echipa Faimoșilor

UPDATE 13.20. Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc completează lista Faimoșilor care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”.

Cei trei se alătură, astfel, faimoșilor deja anunțați – Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Elena Marin.

UPDATE 24 decembrie: Încă trei concurenți sunt aruncați în „arena” din jungla Republicii Dominicane. Culiță Sterp, Ana Porgras și artistul Zannidache Edmond se alătură faimoșilor deja anunțați – Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș.

Culita SterpIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

UPDATE: 17.00. Alte trei nume importante din showbiz și-au anunțat participarea la Survivor România, sezonul 2. Este vorba despre Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna.

Alexandra Stan a acceptat provocarea și va participa în competiția „Survivor România” 2021, sezonul 2. Ea a declarat că și-a dorit să participe la emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme. Ea spune că va trata competiția ca pe un experiment social. 

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amuncepe!!!”, declară Alexandra Stan

De asemenea, Roxana Nemeș a acceptat provocarea „Survivor România”, deși ea împreună cu logodnicul ei aveau în plan să devină părinți. Artista susține că este un moment oportun pentru a participa la competiție.

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele de orice fel.

Alexandra StanIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele.

Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România.

A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români.

Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani intră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna,  „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații-limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor România  va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.

Una dintre cele mai charismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.

În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

„Survivor România” 2021 - sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

O prezență atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de 7 ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.   

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
FANATIK.RO
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Știrileprotv.ro
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI