Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Detalii neștiute din viața lui Șerban din „Liceenii”. „M-am trezit singur și fără rost”

Detalii neștiute din viața lui Șerban din „Liceenii”. „M-am trezit singur și fără rost”

Șerban Pascu făcea senzație în filmul Liceenii în 1986, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu și regretata actriță Tamara Buciuceanu Botez. După Revoluția din 1989 însă, viața lui s-a schimbat total și asta după ce a cunoscut o americancă pe care a luat-o de soție și i-a dăruit doi copii.

De Livia Lixandru,

Într-un interviu pentru femeide10.ro, citat de click, actorul Tudor Petruţ a povestit despre viaţa lui din America. „Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California.

Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii”, a spus actorul care are 56 de ani şi e născut chiar de 1 Decembrie, Ziua României.

La un moment dat, actorul a trecut printr-un divorț dureros. „După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost.

Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare. Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv”, a mai spus Tudor Petruţ pentru sursa citată.

 În prezent, Șerban din ”Liceenii” joacă rolul unui moldovean simpatic în serialul „Sunnyside”, produs de NBC, unde e „căsătorit” cu Giannina Toaxen, actriţă de origine română.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Cine este Tudor Petruț

A jucat în filme românești ca Misterul lui Herodot (1976), Femeia din Ursa Mare (1982), Secretul lui Nemesis (1985), Zâmbet de soare (1987), Păstreză-mă doar pentru tine (1987), Liceenii (1987), Extemporal la dirigentie (1987), precum si in serialul Tv Calatorie de neuitat (1994).

A emigrat în Statele Unite și s-a căsătorit acolo. Este cetățean american și are cu prima soție doi copii, Alexandru și Ștefan. A divorțat însă și s-a recăsătorit cu Dana, americană cu origine română. Locuiește în Los Angeles, California, și-a luat o licență pedagogică și predă matematica la un liceu din Santa Ana.

În America a scris 7 scenarii de film de lung metraj, încercând să negocieze pentru producerea lor cu diverse case de producție americane, unul dintre ele este trilerul Come Again, regizat de George Cibotaru.

Close
Închide
  Close