Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Eugenia Șerban și-a aniversat ziua de naștere alături de prieteni. Cât de bine arată actrița la 50 de ani

Eugenia Șerban și-a aniversat ziua de naștere alături de prieteni. Cât de bine arată actrița la 50 de ani

Actrița Eugenia Șerban a împlinit 50 de ani și a organizat o petrecere pe cinste, la un restaurant din Capitală, alături de prieteni și familie. Elegantă ca întotdeauna, vedeta a atras privirile tuturor cu ținuta aleasă.

De Livia Lixandru,

„Până acum am ezitat să-mi serbez ziua de naștere. Nu mi s-a părut important. Acum însa am facut jumătate de secol, așa că mi s-a parut o vârstă rotundă.

Eu nu mi-am ascuns niciodata vârsta ca alte vedete, nu știu cum au trecut anii peste mine, am un băiat de 26 de ani, cea mai mare realizare a vieții mele”, a declarat emoționată actrița, potrivit Click.

Actrița a avut alături de ea întreaga familie. „Noi suntem patru surori, două au venit special din Canada, ele s-au stabilit acolo”, a spus ea.

Printre cei care au venit la petrecerea Eugeniei Șerban s-au numarat Oana si Viorel Lis, Ovidiu Lipan Țăndărică, Deea și Dinu Maxer, Dana Savuică, Adina Buzatu, Claudia Ghițulescu și Mihai Mitoșeru.

Eugenia Șerban a renunțat să mai facă plajă

Ridurile încă nu-i trădează vârsta Eugeniei Șerban și asta și pentru că actrița face tot ce-i stă în putință ca să oprească trecerea timpului.

În urmă cu câteva luni, ea s-a supus unor proceduri de întinerire, într-un salon de profil, iar de ani buni a renunțat să mai facă plajă, pentru că soarele îmbătrânește pielea și ea nu-și dorește asta.

Close
Închide
  Close