De Livia Lixandru,

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, după 13 ani de relație, a fost unul surprinzător, cu atât mai mult cu cât cei din jur așteptau vestea că își vor mări familia.

Iată însă că, în loc de asta, fanii actorului au citit cu stupefacție anunțul pe contul său de socializare, prin care anunța despărțirea de soție!

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm.

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pt. toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Noemi s-ar iubit cu un pilot, coleg de serviciu

Din partea lui Noemi, cel puțin, iubirea a trecut mai repede decât a anticipat Mihai Mitoșeru, deoarece, conform cancan.ro, aceasta și-ar fi găsit alinarea în brațele unui pilot chipeș, coleg de serviciu.

Se pare că, de fapt, motivul divorțului dintre cei doi ar fi fost infidelitatea lui Noemi (cea a lui Mihai Mitoșeru nu mai era un secret pentru nimeni!), mai scrie sursa citată.

Conform zvonurilor care circulă în showbiz, se vehiculează informația că Noemi s-ar iubi de ceva vreme cu un pilot de la Tarom, companie unde ea lucrează ca stewardesă. Până acum însă, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru nu s-a afișat cu presupusul iubit.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Costurile uriașe pe care le au părinții copiilor cu autism. Psiholog: ”Majoritatea nu își permit costurile terapiei”. Un nou caz de madic care nu își poate echivala studiile

Polițiștii din Brașov au reușit să o găsească pe femeia care a locuit timp de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov

Alte obstacole în calea medicilor care vor să lucreze în România. Un chirurg român pregătit în Franța și Belgia așteaptă de un an și jumătate să-i fie recunoscute studiile!

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații