MENIU CAUTĂ

Jennifer Lopez își ia toate măsurile de siguranță ca să nu fie înșelată de Alex Rodriguez

Distribuie

Diva hollywoodiană își ia toate măsurile de precauție pentru a nu fi înșelată și pentu a fi la curent cu fiecare mișcare pe care o face actualul ei partener de viață, Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez urmează să se căsătorească cu Alex Rodriguez, cel despre care s-a spus că ar fi înșelat-o. Pentru a preveni astfel de situații, vedeta și-a luat toate măsurile de precauție.

Astfel, potrivit The National Enquirer, celebra actriță și cântăreață știe fiecare mișcare a actualului ei partener de viață.

„Jennifer are un grafic cu toate detaliile despre fiecare eveniment la care participă Alex, știe foarte bine unde trebuie să fie și când anume. De asemenea, Jennifer a insistat ca Alex să aibă o echipă de securitate. Este vorba despre patru bărbați care stau cu el 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână”, a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru publicația mai sus-menționată.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. A fost măritată de trei ori. Timp de un an, între 1997 și 1998, ea a fost căsătorită cu Ojani Noa. Cea de-a doua sa căsnicie a fost cu Cris Judd, între anii 2001 și 2003. Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony până în anul 2014. Din căsătoria lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony au rezultat gemenii Emme și Max, care au zece ani. Din anul 2017 trăiește o poveste de iubire cu Alex Rodriguez.

FOTO: Hepta


Citește și:

FOTO | Umbra lui Dragnea, la sediul PSD. Fotografiile cu fostul lider, acum aflat în închisoare, au rămas pe pereţii din Kiseleff

Citește mai multe despre Alex Rodriguez, Jennifer Lopez și inselat pe Libertatea.

Comentarii