Mergi direct la conținut »
Devis Mangia nu mai e antrenor la CSU Craiova. Oltenii au numit un alt tehnician
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Devis Mangia nu mai e antrenor la CSU Craiova. Oltenii au numit un alt tehnician

Devis Mangia nu mai e antrenor la CSU Craiova. Oltenii au numit un alt tehnician

Tehnicianul italian Devis Mangia și-a reziliat, luni, contractul cu CS Universitatea Craiova.

Îl salutăm pe Devis Mangia şi îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Ştiinţei în ultimele două sezoane, reuşind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani.

Devis Mangia rămâne prietenul nostru şi, aşa cum a declarat domnia sa, un susţinător al Ştiinţei pentru totdeauna” ,  a notat site-ul oficial al clubului din Craiova.

În locul lui Devis Mangia a fost investit antrenor la CSU Craiova Corneliu Papură.

Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Ştiinţei. Component al echipei care a câştigat eventul din 1991 şi al echipei Naţionale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenţei UEFA PRO şi lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii şi Juniori şi director sportiv”, a precizat, într-un comunicat, gruparea olteană.


VIDEO/ Limba română s-a auzit la Vatican, de Florii! Cine este românul care a rostit una dintre rugăciunile slujbei oficiate de Papa Francisc

 
 
Close
Închide
  Close