Mergi direct la conținut »
Steaua și-a asigurat prezența în play-off-ul Campionatului Național
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Steaua și-a asigurat prezența în play-off-ul Campionatului Național

Steaua și-a asigurat prezența în play-off-ul Campionatului Național

CSA Steaua București și-a asigurat prezența în faza play-off a Campionatului Național de hochei pe gheață, joi, după ce a învins-o pe Progym Gheorgheni cu scorul de 4-2 (2-0, 2-2, 0-0), la Cârța (Harghita), în penultimul meci din sezonul regulat.

Pentru Steaua Rangers au marcat Denis Zabludovski (00:19, 08:14), Anton Butocinov (26:47) și Pavlo Borisenko (29:08), în timp ce pentru Progym au punctat Hunor Csaba Elekes-Darabont (27:57) și Vaclav Novak (38:23), informează Agerpres.

Cele două echipe se vor întâlni și vineri, tot la Cârța, cu Steaua în postură de gazdă, în ultimul meci din sezonul regulat, unul fără miză.

În clasament, Sport Club Miercurea Ciuc ocupă primul loc, cu 93 puncte, urmată de campioana CSM Dunărea Galați, 74 p, ASC Corona Brașov, 73 p, Steaua București, 62 p, Progym Gheorgheni, 55 p, Sportul Studențesc, 0 p. Steaua și Progym au câte un meci mai puțin.

Se cunosc confruntările din semifinale, SC Miercurea Ciuc — Steaua și Dunărea — Corona, programate după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, Sport Club Miercurea Ciuc și Dunărea Galați având avantajul meciului decisiv pe teren propriu. Primele confruntări vor avea loc pe 14 martie, la Miercurea Ciuc și Galați.

Close
Închide
  Close