Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cine este lăutarul care a animat petrecerea campionilor de la CFR Cluj. Iulian de la Ciocănești le-a cântat unor sportivi celebri: Simona Halep, Ilie Năstase sau Lucian Bute Galerie foto
11imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO | Cine este lăutarul care a animat petrecerea campionilor de la CFR Cluj. Iulian de la Ciocănești le-a cântat unor sportivi celebri: Simona Halep, Ilie Năstase sau Lucian Bute

VIDEO | Cine este lăutarul care a animat petrecerea campionilor de la CFR Cluj. Iulian de la Ciocănești le-a cântat unor sportivi celebri: Simona Halep, Ilie Năstase sau Lucian Bute

Campionii de CFR Cluj au chefuit două nopți pe ritmuri de manele. Ardelenii l-au invitat să le cânte pe Iulian de la Ciocănești, un lăutar obișnuit cu lumea sportului, renumit pentru . În ultimii ani, rapsodul a fost nelipsit de la evenimentele organizate, la Bușteni, de fostul edil Emanoil Savin.

Iulian de la Ciocănești, prieten bun cu antrenorul Dan Petrescu, a interpretat melodii și pentru Simona Halep, Adrian Mutu, Lucian Bute sau Ilie Năstase, dar și pentru alte personalități, precum Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului preşedinte cubanez Fidel Castro, sau multiplul campion mondial de snooker Ronnie O’Sullivan. Iulian este recunoscut prin faptul că face ca petrecareții să devină ore în șir subiecte de refrene laudative.

Refrenele pe care au chefuit campionii de la CFR Cluj:

„Vreau să beau, să spun așa, CFR-i campioana. Campion, tu să ții minte, cu o tură înainte și vă spun cum șade treaba, cu Steaua jucăm degeaba!”

„Nicio grijă nu mai am, baza noastră e la Dan. Am o vorbă mare, frate, fără Dan nu se mai poate. Dumnezeu ți-ascultă ruga, ce bine-ți stă cu Cupa. Nicio grijă nu mai am, hai să-i mulțumim lui Dan”

„Vreau să beau, să încingem hora, cu căpitanul Camora”

„Ce frumoasă ne-a fost soarta, tu să ne aperi poarta. Și vă spun un adevăr, Arla nu ia niciun gol. Și mai am un singur dor, Liga Campionilor”

„Am spus-o și tu, și eu, Argentina Culio. Și o vorbă să mai știi, ai sânge ca și Messi”

„Cine șade lângă Dan, îl vedeți pe Minteuan”

„Să se bucure patronii, CFR campionii! Să se știe-n toată lumea, CFR campioana! Ce frumoasă este soarta, pentru domn Neluțu Varga”

„El se simte ca un zmeu, ăsta este Peteleu”

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

„E viteaz ca nimeni altu’ și i se spune și „Croatu'” (despre Djokovic)

„Nicio grijă nu mai am, golgeter e Țucudean”

„Are milă și credință, uite, a venit Ioniță”

„Lasă-mă să spun așa, Deac este viața mea”

De la restaurant, petrecerea campionilor a continuat acasă la căpitanul Mario Camora.

Iulian de la Ciocănești i-a cântat în 2014 și Simonei Halep.

În septembrie 2014, Iulian de la Ciocănești l-a înveselit, cu versuri special dedicate, pe Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului preşedinte cubanez Fidel Castro, aflat într-un periplu la Bușteni.

“Ce mare mi-este mândria/Aţi venit în România/ Să beau şi să mă simt bine/ Alejandro lângă mine/ Vreau să beau, să mă simt bine/ Cu-Alejandro lângă mine/ Chiar dacă ne duci cu duba/ Vreau să mergem toţi în Cuba/ Vreau să beau să mă distrez/ Am trabucul cubanez / Alejandro cu dreptate/ Ţi l-a dat de calitate/ Alejandro când te chem/ Să vii mereu la Buşteni”.

În 2007, Iulian de la Ciocănești a fost invitat în studioul TVR cu ocazia aniversării zilelor de naștere ale compozitorului Horia Moculescu, antrenorului Emeric Ienei și regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, decedat pe 15 mai 2018.


Citește și: ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 | Barometrul Academiei Române: Peste 39 la sută dintre români vor merge „sigur” la vot

Close
Închide
  Close