De Denisa Dudescu,

“Românii au găsit mereu puterea de a răzbi în momentele dificile. Luptând împreună!Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă. Transmite un mesaj de solidaritate pe grupul creat: România, fii puternică!”

comunicatul Ministerului Apărării Naționale

Este mesajul postat azi de către conducerea Ministerului Apărării Naționale. Reprezentanții instituției subliniază faptul că în aceste momente românii trebuie să fie uniți și să respecte cu strictețe regulile impuse de autorități pentru a depăși mai ușor această criză.

Mesajul Armatei | sursa foto: MApN facebook

“În fiecare bătălie prin care a trecut România, militarii au rămas uniți în spatele Drapelului. Este simbolul unității și curajului românilor. Și în lupta cu COVID-19, trebuie să arătăm că suntem puternici împreună!”

comunicatul MApN

În ultimele ore pe pagina oficială a instituției au fost publicate mai multe mesaje care îndeamnă la solidaritate. Mai mult, MApN a creat un grup de Facebook, numit „România, fii puternică!”, unde românii sunt încurajați să posteze mesaje de solidaritate.


„Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul.”


comunicat MApN

Citeşte şi:

Decretul privind starea de urgență: Restricții privind libera circulație, dreptul la viață intimă, dreptul la proprietate privată și libertatea întrunirilor

Primarul Bacăului propune ca Baza sportivă Letea să fie la dispoziția autorităților pentru cazare medicală

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres