De Valentina Postelnicu,

Renate Weber (ALDE):”Apărarea românilor care muncesc şi studiază în străinătate”

Reprezentantul ALDE promite românilor că principalele proiecte pentru mandatul în Parlamentul European se referă la apărarea românilor care muncesc şi studiază în străinătate. „Nu abuzurilor şi discriminării”, mai spune Weber. Ea mai spună că va apăra interesele românilor de acasă, în agricultură, transport şi industrie şi va pregăti România pentru a face faţă noii revoluţii tehnologice.

Christian Terheş (PSD): „Egalitate în tratament, de la birocraţii europeni, pentru toţi românii”

Reprezentantul PSD promite „egalitate în tratament, de la birocraţii europeni, pentru toţi românii, implicit prin eliminarea dublului standard”.

Dragoş Tudorache (Alianţa 2020 USR-PLUS): Acces sporit pentru antreprenorii români, în domeniul IT

Reprezentantul Alianţei 2020 USR-PLUS le promite românolor acces sporit pentru antreprenorii români, în domeniul IT, la finanţare europeană şi la o infrastructură digitală şi HUB-uri digitale regionale.

Răzvan Cotovelea (Pro România): Politici care să crească nivelul de trai şi dezvoltare în România

Ioana Constantin (PMP): Mai multe fonduri pentru tineri, pentru locuri de muncă şi perntru educaţie

Ioana Constantin, de la PMP, spune că va promova mai multe fonduri pentru tineri, pentru locuri de muncă, educaţie şi va promova întotdeauna drepturile românilor din întreaga diaspora şi din ţară.

Citește și:

VIDEO – EU CONTEZ, EU VOTEZ / Dezbaterea Libertatea de la mijlocul campaniei electorale. 5 candidați spun de ce să îi votați și răspund temelor actuale