De Octavian Cojocaru,

Polițiștii londonezi au fost chemați luni dimineață la o adresă de pe Aldersbrook Avenue, din Londra, unde se constatase un furt, a notat Sky News.

Hoții au dispărut înainte să ajungă polițiștii la fața locului, dar martorii au declarat că era vorba despre trei bărbați cu accent est-european.

Hoții au furat cele cinci arme de colecție care au o valoare estimată de circa 100.000 de lire.

Este vorba despre un Berretta “Cheetah” și Berretta “Tomcat”, folosite de James Bond în “Die Another Day” (“Să nu mori azi”/2002), un pistol Walther PPK, pe care cinefilii l-au văzut în “A view to a kill” (“Perspectiva unei crime”/1985). Celelalte două arme dispărute sunt un revolver “Sminth&Wesson 44 Magnum”, folosit în “Live and let die” (“Pe cine nu lași să moară”/1973) și un “Llama 22”, tot din “Die Another Day” (“Să nu mori azi”/2002).

S-a furat ultima armă cu care a filmat Roger Moore

Potrivit poliției, acel “Magnum” era unicat, iar arma Walther PPK a fost ultima utilizată de Roger Moore, cât timp el a fost actorul care l-a întruchipat pe celebrul detectiv James Bond.

“Proprietarul e foarte supărat că proprietatea lui a fost spartă și speră să i se găsească rapid aceste obiecte de colecție”, a spus ofițerul Paul Riley, care conduce ancheta.

Ultimul film din aceată serie, “No time to die” (“Nu e vreme de murit”), care trebuia să fie lansat pe 2 aprilie, va avea premiera în noiembrie, fiindcă pandemia de coronavirus a dat peste cap inclusiv industria cinematografică.

Citeşte şi:

Costache îl contrazice pe Arafat: ”Nu văd de ce am înghesui românii în nişte stadioane sau mall-uri, pe nişte brancarde”. Între timp, se pregătește și Cluj Arena

Mesaj dur pentru autorități de la un profesor doctor: „Morții vor fi atât de mulți încât vor fi stivuiți prin biserici”

Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuință fără să fim amendați? Poliția răspunde la cele mai arzătoare întrebări despre ordonanța militară

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente