MENIU CAUTĂ

FOTO / Cum arată mașina tunată a fiului lui Liviu Dragnea. Toată „opera” ar fi costat aproape 80.000 de euro!

Distribuie

Jurnaliştii de la Rise Project au prezentat luni, 5 noiembrie, două mail-uri atribuite lui Valentin Ştefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, trimise către directorul general al Tel Drum, Petre Pitiş, în anul 2010. Din ele reiese faptul că Dragnea Jr. îi cere lui Pitiş ajutor financiar pentru a achita nişte facturi, întrucât nu voia să îi ceară bani lui Liviu Dragnea. 

„Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lu Liviu, că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos”, scrie în mail.

Potrivit sursei citate, Dragnea Jr. şi-a tunat bolidul, un Volkswagen Golf, cu bani de la Tel Drum. 78.000 de euro l-a costat pe fiul lui Dragnea întreaga operă, care a fost plătită şi cu bani de la Tel Drum, scriu jurnaliştii.

„Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Şmecheria a costat 78.000 de euro”, scrie Rise Project.

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile și le-a trecut in revista cele pe care le tine într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatura ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

După ce Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R, a apelat la o firmă de tuning auto pentru a obține mai multă putere. Astfel, conform informaţiilor de pe site-ul firmei de tuning, mașina a ajuns la ei cu 270 CP, respectiv 350 Nm, dar după ce s-au monatat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) maşina deţinută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP si 622 Nm.

În urma acestor modificări, modelul Golf 6 R deținut de fiul lui Dragnea a devenit cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulaţie, precizează auto-bild.ro.

FOTO – auto-bild.ro


Citește și… #Teleormanleaks. Rise Project publică detalii despre conținutul valizei. Cui ar aparține hardul extern găsit în geantă


 

Citește mai multe despre Valentin Dragnea, rise project și Valiza pe Libertatea.

Comentarii